ORDRE CLT/39/2003, de 23 de gener, per la qual s'estableix la visita pública gratuïta dels monuments i dels museus que gestionen el Departament de Cultura i les entitats que en depenen per a les persones majors de 65 anys.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE CLT/39/2003, de 23 de gener, per la qual s'estableix la visita pública gratuïta dels monuments i dels museus que gestionen el Departament de Cultura i les entitats que en depenen per a les persones majors de 65 anys.

L'Ordre de 8 de juliol de 1998, per la qual es fixen els preus de la visita pública dels museus que gestionen el Departament de Cultura i les seves entitats autònomes, i l'Ordre de 22 de desembre de 1999, per la qual es fixen els preus de visita pública als monuments gestionats pel Departament de Cultura, estableixen l'aplicació d'una tarifa reduïda per a les persones majors de 65 anys.

La present Ordre modifica les dues ordres esmentades per tal d'establir la visita pública gratuïta dels monuments i dels museus que gestionen el Departament de Cultura i les entitats autònomes que en depenen per a les persones majors de 65 anys, amb l'objectiu de facilitar encara més l'accés d'aquestes persones als equipaments culturals.

A proposta de la Direcció General del Patrimoni Cultural, i vistos els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances;

D'acord amb l'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

S'estableix la visita pública gratuïta dels monuments i dels museus que gestionen el Departament de Cultura i les entitats que en depenen per a les persones majors de 65 anys. A tal efecte, es modifiquen les disposicions següents, que passen a tenir la redacció que consta a l'annex:

  1. Els punts 2 i 3 de l'apartat A de l'annex de l'Ordre de 22 de desembre de 1999, per la qual es fixen els preus de visita pública als monuments gestionats pel Departament de Cultura i dels serveis complementaris que s'hi presten.

  2. Els punts 1.2 i 1.3 de l'apartat A de l'annex de l'Ordre de 8 de juliol de 1998, per la qual es fixen els preus de la visita pública dels museus que gestionen el Departament de Cultura i les seves entitats autònomes i dels serveis complementaris que s'hi presten.

Barcelona, 23 de gener de 2003

Jordi Vilajoana i Rovira

Conseller de Cultura

Annex

  1. Modificació dels preus de visita pública als monuments

    Els punts 2 i 3 de l'apartat A de l'annex de l'Ordre de 22 de desembre de 1999, per la qual es fixen els preus de visita pública als monuments gestionats pel Departament de Cultura i dels serveis complementaris que s'hi presten, queden redactats de la manera...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR