DECRET 97/1990, de 3 d'abril, de cessament i nomenament de vocals, titulars i suplents del Consell de Treball de Catalunya, en representació de l'organització empresarial Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorAgència D'Avaluació de Tecnològia i Recerca Mèdiques
Rango de LeyDecret

AtËs el que disposen l'article 16 del Decret de 10 d'agost de 1978, de creaciÛ del Consell de Treball de Catalunya i l'article 3 de les seves normes de funcionament intern, aprovades per una Ordre de 12 de novembre de 1979, modificada per una Ordre de 15 de novembre de 1985;

A proposta del conseller de Treball i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Que cessi en el seu c‡rrec de vocal titular del Consell de Treball de Catalunya, en representaciÛ de l'organitzaciÛ empresarial Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC), a proposta de l'organitzaciÛ esmentada, el senyor Joan CaÒellas i Monset.

Article 2

Que cessi en el seu c‡rrec de vocal suplent del Consell de Treball de Catalunya, en representaciÛ de l'organitzaciÛ empresarial Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC), a proposta de l'organitzaciÛ empresarial esmentada, el senyor Blai MartÌ i Valero.

Article 3

Nomenar vocal titular del Consell de Treball de Catalunya, en representaciÛ de l'organitzaciÛ empresarial Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC), a proposta de la representaciÛ empresarial esmentada, el senyor Joaquim CampaÒ‡ i CarnÈ.

Article 4

Nomenar vocal suplent del Consell de Treball de Catalunya, en representaciÛ de l'organitzaciÛ empresarial Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC), a proposta de l'organitzaciÛ empresarial esmentada, la senyora M. ¿ngels AgullÛ i Taltavull.

DisposiciÛ final Aquest Decret entrar‡ en vigor el mateix dia de la seva publicaciÛ al DOGC.

Barcelona, 3 d'abril de 1990

Jordi Pujol...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR