ORDRE AAR/409/2010, de 29 de juliol, per la qual s'amplia el termini de presentació de sol·licituds que estableix l'Ordre AAR/385/2010, de 12 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per al desenvolupament de zones dependents de la pesca de Catalunya, dins del Fons Europeu de la Pesca, relatives al període de programació 2007-2013, i es convoquen els corresponents a l'any 2011.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/409/2010, de 29 de juliol, per la qual s'amplia el termini de presentació de sol·licituds que estableix l'Ordre AAR/385/2010, de 12 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per al desenvolupament de zones dependents de la pesca de Catalunya, dins del Fons Europeu de la Pesca, relatives al període de programació 2007-2013, i es convoquen els corresponents a l'any 2011.

Mitjançant l'Ordre AAR/385/2010, de 12 de juliol, es van aprovar les bases reguladores dels ajuts per al desenvolupament de zones dependents de la pesca de Catalunya, dins del Fons Europeu de la Pesca, relatives al període de programació 2007-2013, i es convoquen els corresponents a l'any 2011.

L'article 2.2 de l'esmentada Ordre estableix que el termini màxim per presentar les sol·licituds d'ajuts serà d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació de l'Ordre al DOGC.

Per tal de garantir els principis de seguretat jurídica i de concurrència pública, així com per assegurar que totes les persones interessades puguin presentar la seva sol·licitud i aportar la documentació exigida, es creu convenient prorrogar el termini de presentació de sol·licituds.

En conseqüència, en ús de les atribucions que m'han estat conferides i a proposta de la Direcció General de Pesca i Acció Marítima,

Ordeno:

Article únic

S'amplia el termini de presentació de sol·licituds que estableix l'article 2.2...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR