ORDRE de 14 de juny de 1999, per la qual es modifica el Reglament de la Denominació d'Origen Penedès i del seu Consell Regulador.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

de 14 de juny de 1999, per la qual es modifica el Reglament de la Denominació d’Origen Penedès i del seu Consell Regulador.

Mitjançant l’Ordre de 7 d’abril de 1976, s’aprova el Reglament de la Denominació d’Origen Penedès i del seu Consell Regulador.

El Reglament (CEE) 823/87 del Consell, de 16 de març de 1987, pel qual s’estableixen disposicions específiques relatives als vins de qualitat produïts en regions determinades, modificat pel Reglament (CEE) 2043/89 del Consell, de 19 de juny de 1989, inclou el nou redactat de l’article 6.4 relatiu a la regulació de la coexistència de vins emparats i d’altres productes que no responguin a aquestes condicions.

Valorada la sol·licitud del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès de modificar el seu Reglament per tal d’adaptar-lo al Reglament (CEE) 2043/89;

D’acord amb la documentació presentada pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès i amb l’informe favorable de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l’article 19 de la Denominació d’Origen Penedès i del seu Consell Regulador, d’acord amb el que s’indica a continuació:

"Article 19

"Al Registre de cellers d’emmagatzemament s’hi inscriuran tots aquells situats en la zona de producció els quals no disposin de planta pròpia d’elaboració i es dediquin a l’emmagatzemament de vins emparats per la Denominació d’Origen. A la inscripció hi figuraran les dades a les quals fa referència l’article 18."

Article 2

Es modifica l’article 25 de l’esmentat Reglament, el qual queda redactat de la manera següent:

"25.1 Als cellers inscrits als registres només podrà introduir-se raïm procedent de vinyes inscrites i most o vi procedent d’altres cellers inscrits. No obstant això, el Consell Regulador podrà autoritzar als cellers inscrits als registres de la Denominació d’Origen Penedès, amb els documents d’acompanyament pertinents, la recepció de raïm, most i vi, així com l’elaboració, la criança, l’emmagatzematge i, si s’escau, l’embotellament de vins procedents de zones de producció d’una altra denominació d’origen o vins de qualitat produïts en una regió determinada (VQPRD) de l’àmbit territorial de Catalunya, que estiguin emparats o siguin aptes per ser emparats per aquesta Denominació d’Origen o VQPRD o que procedeixin de la zona de producció i de les varietats admeses en la Denominació Cava...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR