ORDRE de 25 d'abril de 2000, de modificació de l'Ordre de 9 d'agost de 1999, per la qual es complementa l'Ordre de 29 d'abril de 1997, de regulació dels ajuts en el sector dels farratges dessecats.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 25 d’abril de 2000, de modificació de l’Ordre de 9 d’agost de 1999, per la qual es complementa l’Ordre de 29 d’abril de 1997, de regulació dels ajuts en el sector dels farratges dessecats.

Mitjançant l’Ordre de 29 d’abril de 1997 (DOGC núm. 2401, de 29.5.1997) el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca va establir la regulació dels ajuts en el sector dels farratges dessecats. Posteriorment es van aprovar les ordres de 18 de març de 1998 i de 30 de març de 1999 que la modificaven, i l’Ordre de 9 d’agost que la complementava.

El Reglament (CE) 676/1999, de la Comissió, de 26 de març, que modifica el Reglament (CE) 785/1995, de la Comissió, de 6 d’abril, pel qual s’estableixen les disposicions d’aplicació del règim que preveu el Reglament (CE) 603/95, del Consell, de 21 de febrer, ha modificat les característiques bàsiques de funcionament de l’assecador i per això, cal adaptar a la reglamentació comunitària el que preveu l’Ordre de 9 d’agost de 1999;

En ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l’article 2.1 de l’Ordre de 9 d’agost de 1999, per la qual es complementa l’Ordre de 29 d’abril de 1997, de regulació dels ajuts en el sector dels farratges dessecats (DOGC núm. 2954, de 17.8.1999), el qual queda redactat de la manera següent:

"2.1 Sol·licitud i concessió de l’autorització.

Per participar del règim d’ajuts destinats als farratges dessecats, les empreses de transformació hauran de presentar una sol·licitud d’autorització, segons el model normalitzat, als serveis territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca corresponents a la ubicació de les seves plantes fabrils abans del dia 15 de març de cada any, acompanyada de l’expedient que preveu l’article 4 del Reglament (CE) 785/95 de la Comissió, de 6 d’abril de 1995, el qual es completarà amb les indicacions següents:

a) Empreses deshidratadores de farratge fresc mitjançant assecat artificial.

Característiques bàsiques de l’assecador:

Capacitat d’evaporació per hora.

Temperatura de funcionament (mínim 350ºC).

Temps de pas dels farratges (màxim 3 hores).

En el cas que el farratge es dessequi en capes, el seu gruix (màxim 1 metre).

Altres aspectes relatius a l’assecador:

Tipus de combustible utilitzat per a cada equip de deshidratació. En cas d’utilització de combustible sòlid o gas, s’ha de fer constar la potència calorífica superior per a cada tipus utilitzat.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR