ORDRE de 15 de juny de 2000, per la qual s'obre convocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions per al finançament de despeses de personal dels serveis de menjador, esbarjo i transport dels centres docents concertats d'educació especial.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 15 de juny de 2000, per la qual s’obre convocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions per al finançament de despeses de personal dels serveis de menjador, esbarjo i transport dels centres docents concertats d’educació especial.

En els darrers cursos escolars es van concedir ajuts per al finançament de les despeses de personal dels serveis de menjador, esbarjo i transport dels centres docents concertats d’educació especial.

L’efectivitat de l’oferta de places escolars gratuïtes de la modalitat de l’educació especial està íntimament relacionada amb els serveis de menjador, esbarjo i transport, ateses les característiques específiques dels alumnes d’aquesta modalitat educativa. En conseqüència, és convenient que aquests alumnes gaudeixin dels serveis esmentats, tant pel que fa a l’adquisició d’hàbits com pel que fa al desenvolupament d’habilitats i destreses manipuladores. Amb aquesta finalitat, durant el curs 2000-2001, el Departament d’Ensenyament vol continuar ajudant en el finançament del cost que les famílies han de suportar per tal que els infants puguin ser atesos íntegrament.

Per això, de conformitat amb el Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, modificat per la Llei 25/1998, de 31 de desembre, de mesures administratives, fiscals i d’adaptació a l’euro, i per la Llei 4/2000, de 26 de maig, de mesures fiscals i administratives, i a proposta de la Direcció General de Centres Docents,

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a la concessió de subvencions per al finançament de les despeses de personal dels serveis de menjador, esbarjo i transport dels centres docents concertats d’educació especial, per al curs 2000-2001.

Article 2

Aprovar les bases reguladores per les quals es regirà aquesta convocatòria, que consten a l’annex 1 d’aquesta Ordre.

Article 3

La concessió d’aquestes subvencions es farà amb càrrec a l’aplicació 06.04.480.01/9 del pressupost del 2000, per un import màxim de 608.327.244 pessetes (3.656.120,37 euros).

Article 4

Les sol·licituds de subvenció es formularan mitjançant els impresos oficials, els quals seran facilitats per les delegacions territorials del Departament d’Ensenyament.

Aquestes sol·licituds s’hauran de presentar a les esmentades delegacions territorials en un termini de 15 dies a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

La Inspecció d’Ensenyament confirmarà les dades de deficiències motrius dels alumnes que puguin afectar els criteris de concessió que determina la base reguladora número 5.

Article 5

La consellera d’Ensenyament aprovarà o denegarà les sol·licituds de subvenció en el termini de tres mesos a comptar de l’endemà de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

La resolució de concessió d’aquestes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR