ORDRE de 21 de març de 2000, de convocatòria del VI Premi Rafael Farré de narrativa curta.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 21 de març de 2000, de convocatòria del VI Premi Rafael Farré de narrativa curta.

A fi de promoure la redacció de textos literaris en llengua catalana per a les persones adultes que participen en programes de formació d’adults, i de recordar Rafael Farré, una persona de llarga i reconeguda trajectòria en el món de la formació d’adults, el Departament de Benestar Social, a proposta de la Direcció General de Formació d’Adults, va crear l’any 1995 el Premi Rafael Farré de narrativa curta, amb periodicitat anual, i va obrir la convocatòria per a la concessió del I Premi, amb l’aprovació de les bases corresponents.

Ara és procedent convocar per a l’any 2000 la sisena edició del Premi esmentat.

Atesa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Convocatòria

Es convoca el VI Premi Rafael Farré de narrativa curta i s’aproven les bases per participar-hi, les quals consten a l’annex.

Article 2

Quantia i aplicació pressupostària

La quantitat màxima destinada als premis és de 470.000 ptes. (2.824,76 euros).

Aplicació pressupostària: 20.03.226.15.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor a l’endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 21 de març de 2000

Irene Rigau i Oliver

Consellera de Benestar Social

Annex

Bases

—1 Poden optar al premi les persones adultes que durant l’any 2000 estiguin inscrites a programes o cursos de formació d’adults.

—2 Cada alumne només podrà presentar un treball. El text haurà de ser original, inèdit, en català, d’una extensió d’entre dos i deu fulls DIN-A4, mecanografiat a doble espai, i no podrà haver rebut cap altre premi.

—3 El contingut de les narracions haurà de versar sobre els valors, les actituds i els comportaments que fomenten la cultura de la pau, en el marc de la família, l’escola, el lloc de treball, el barri, el municipi o el país.

—4 S’atorgaran dos primers premis, amb una dotació de 165.000 ptes. (991,67 euros) cadascun, un per alumnes de nivell de formació instrumental i bàsica i un altre per a alumnes dels altres nivells, i quatre accèssits amb una dotació de 35.000 ptes. (210,35 euros) cadascun, dos per a alumnes de nivell de formació instrumental i bàsica i els altres dos per a alumnes dels altres nivells. Als autors de tots els textos presentats se’ls lliurarà el corresponent...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR