ORDRE de 6 d'abril de 2000, per la qual es modifiquen les bases reguladores de la línia d'ajuts per al foment d'actuacions de desenvolupament del medi rural i es convoquen els corresponents a l'any 2000.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 6 d’abril de 2000, per la qual es modifiquen les bases reguladores de la línia d’ajuts per al foment d’actuacions de desenvolupament del medi rural i es convoquen els corresponents a l’any 2000.

Mitjançant l’Ordre de 15 de març de 1999 (DOGC núm. 2855, de 25.3.1999) es va establir una línia d’ajuts per al foment de les actuacions de desenvolupament del medi rural.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca considera d’interès continuar fomentant la realització d’actuacions que tinguin com a objectiu el desenvolupament del medi rural, i atès que determinades actuacions requereixen una despesa important per iniciar la seva realització cal modificar les bases reguladores per tal de preveure la bestreta com a mitjà de pagament.

D’acord amb l’article 92 del Decret 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es modifica l’apartat 3.2 de l’annex de l’Ordre de 15 de març de 1999, per la qual s’aproven les bases reguladores de la línia d’ajuts per al foment d’actuacions de desenvolupament del medi rural i es convoquen els corresponents a l’any 1999 (DOGC núm. 2855, de 25.3.1999), el qual queda redactat de la manera següent:

"3.2 Els ajuts tindran caràcter de subvenció i no podran ser superiors al pressupost presentat, amb un límit màxim de 10.000.000 de pessetes per beneficiari."

1.2 Es modifica l’apartat 6 de l’annex de l’Ordre de 15 de març de 1999, el qual queda redactat de la manera següent:

"—6 Pagament

El pagament de la subvenció es podrà realitzar:

Excepcionalment, i amb la justificació prèvia de l’actuació a realitzar, en concepte de bestreta, totalment o parcial.

D’un sol cop, amb certificació prèvia dels òrgans competents del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca d’haver-se realitzat l’actuació objecte de la subvenció."

Article 2

2.1 S’obre la convocatòria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR