RESOLUCIÓ de 13 de desembre de 2000, per la qual es resolen sol·licituds de centres docents privats per acollir-se al règim de concerts educatius.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

de 13 de desembre de 2000, per la qual es resolen sol·licituds de centres docents privats per acollir-se al règim de concerts educatius.

D’acord amb el que disposa l’article 8 del Decret 56/1993, de 23 de febrer, sobre concerts educatius, els centres docents privats que a partir d’un determinat curs acadèmic es vulguin acollir al règim de concerts podran sol·licitar-ho al Departament d’Ensenyament durant el mes de gener anterior al començament del curs esmentat.

Un cop complerts els requisits que assenyala aquell article i examinada la documentació que estableix l’article 9 del Decret esmentat, cal resoldre les sol·licituds presentades en els termes que determina el Decret 56/1993, de 23 de febrer, sobre concerts educatius.

A proposta de la Direcció General de Centres Docents,

Resolc:

—1 Aprovar l’accés al règim general de concerts educatius que estableix el Decret 56/1993, de 23 de febrer, sobre concerts educatius, dels centres que consten a l’annex 1 d’aquesta Resolució i en els termes que s’hi especifiquen.

—2 Denegar als centres docents privats que consten a l’annex 2 d’aquesta Resolució l’accés al règim general dels concerts educatius per les causes que en cada cas s’assenyalen.

—3 La concertació d’unitats aprovada per aquesta Resolució queda subjecta a l’assoliment, pel cap baix i per a cadascuna de les unitats, d’una relació mitjana alumnes/unitat de 15 per a l’educació infantil, de 20 per a l’educació primària i de 25 per a l’educació secundària obligatòria.

—4 Els concerts aprovats per aquesta Resolució tindran vigència des de l’inici del curs escolar 2000-01.

—5 Els delegats territorials corresponents del Departament d’Ensenyament comunicaran als titulars dels centres interessats el contingut d’aquesta Resolució i també les circumstàncies necessàries per a la formalització del concert corresponent.

—6 La concessió d’aquests concerts educatius s’efectuarà amb càrrec a l’aplicació pressupostària 06.04.480.01/9 de concerts educatius.

—7 Aquesta Resolució s’inscriurà al Registre de centres docents.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l’article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l’òrgan que va dictar l’acte, en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 13 de desembre de 2000

Carme-Laura Gil i Miró

Consellera d’Ensenyament

Annex 1

EINF...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR