RESOLUCIÓ de 29 de maig de 2000, per la qual s'estableix l'aplicació del procediment simplificat en matèria de concentració parcel·lària. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 3250, pàg. 13573, de 23.10.2000).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

de 29 de maig de 2000, per la qual s’estableix l’aplicació del procediment simplificat en matèria de concentració parcel·lària. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 3250, pàg. 13573, de 23.10.2000).

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

L’execució de la concentració parcel·lària, com a pas previ per a la transformació en regadiu de les zones rurals, afavoreix la racionalització de l’espai físic de les explotacions agràries, permet reduir substancialment els costos de la transformació i facilita la mecanització del reg, amb el consegüent estalvi d’aigua.

A més, cal que el procediment de concentració parcel·lària vagi coordinat amb l’execució de les obres de transformació en regadiu, per la qual cosa convé reduir els terminis d’execució d’aquest procediment, en la mesura que ho permeti la normativa vigent.

L’article 201 de la Llei de reforma i desenvolupament agrari preveu la possibilitat de simplificar el procediment ordinari de concentració parcel·lària en els termes que el propi article indica, i valorats els avantatges que es deriven de la reducció de terminis que comporta l’esmentat procediment simplificat es fa recomanable la seva aplicació habitual a les concentracions parcel·làries que es gestionin a Catalunya.

Per tot això, i d’acord amb la proposta de la Direcció General d’Estructures Agràries,

Resolc:

Article 1

Les actuacions de concentració parcel·lària gestionades pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca es duran a terme habitualment i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR