ORDRE de 14 de desembre de 2000, per la qual se suprimeixen i es modifiquen determinats negociats del Departament de Sanitat i Seguretat Social.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 14 de desembre de 2000, per la qual se suprimeixen i es modifiquen determinats negociats del Departament de Sanitat i Seguretat Social.

Mitjançant el Decret 262/2000, de 31 de juliol (DOGC núm. 3200, de 8.8.2000), s’ha modificat l’estructura orgànica del Departament de Sanitat i Seguretat Social.

Amb la finalitat de garantir l’eficàcia operativa de la nova organització, es fa necessari procedir a l’adaptació de l’estructura vigent, a nivell de negociats, suprimint i modificant l’adscripció orgànica dels que resulten afectats per la reestructuració.

Vistes les disposicions finals 1 i 4 del Decret 262/2000, de 31 de juliol, i d’acord amb les facultats que em confereix la normativa vigent,

Ordeno:

Article 1

1.1 El Negociat d’Administració i el Negociat d’Incidències, ambdós de la Secretaria General, s’adscriuen a la Secció de Gestió de Recursos Humans del Servei de Recursos Humans de la mateixa Secretaria General.

1.2 El Negociat d’Incidències i Modificacions Retributives de la Secretaria General s’adscriu al Servei de Recursos Humans de la mateixa Secretaria General.

Article 2

El Negociat de Registre i Arxiu de la Secretaria General s’adscriu al Servei de Secretaria Administrativa de la mateixa Secretaria General.

Article 3

Es modifica l’adscripció orgànica del Negociat de Documentació i Biblioteca del Servei d’Informació i Estudis de la Direcció General de Recursos Sanitaris d’aquest Departament, el qual passa a dependre del Servei d’Organització i Informàtica de la Secretaria General.

Article 4

4.1 Se suprimeixen, de la Secretaria General, els negociats següents:

Negociat d’Obres i Instal·lacions.

Negociat de Serveis d’Infraestructura.

Negociat de Pressupostos.

Negociat de Comptabilitat Pressupostària.

Negociat de Contractació de Subministraments i de Serveis.

Negociat de Publicacions.

Negociat de Correcció.

Negociat de Control de Plantilles.

Negociat de Tramitació de Convocatòries i Concursos.

4.2 Se suprimeixen, de la Direcció General de Salut Pública, els negociats següents:

Negociat d’Assumptes Jurídics.

Negociat de Gestió Econòmica.

Negociat de Personal i Suport Administratiu.

Negociat de Registres Sanitaris.

Negociat d’Aigües i Residus.

Negociat de Gestió Administrativa dels Registres Sanitaris d’Aliments.

Negociat de Vacunacions.

Negociat de Salut Laboral.

Negociat de Distribució de Material.

Disposicions addicionals

—1 Els negociats dependents dels serveis i de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR