DECRET 128/2007, de 5 de juny, de modificació de l'article 35.3 del Decret 313/2004, de 8 de juny, de reestructuració del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i de creació d'una comissió permanent.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

128/2007, de 5 de juny, de modificació de l'article 35.3 del Decret 313/2004, de 8 de juny, de reestructuració del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i de creació d'una comissió permanent.

L'article 35.3 del Decret 313/2004, de 8 de juny, de reestructuració del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, regula l'actual composició del Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT), òrgan col·legiat adscrit al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, d'acord amb el que estableix l'article 25.2 del Decret 571/2006, de 19 de desembre, d'estructuració del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

L'aprovació del Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, fa necessari modificar la composició del CIRIT per adaptar-la a la nova estructura administrativa de la Generalitat de Catalunya. Alhora es considera necessària la creació d'una comissió permanent amb funcions executives, com a òrgan de suport del ple.

A proposta del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 35.3 del Decret 313/2004, de 8 de juny, de reestructuració del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, que queda redactat de la manera següent:

.El CIRIT està constituït pels membres següents, que formen el ple:

.a) El/la president/a, que és el/la president/a de la Generalitat de Catalunya.

.b) El/la vicepresident/a primer/a, que és el/la conseller/a d'Innovació, Universitats i Empresa.

.c) El/la vicepresident/a segon/a, que és el/la conseller/a de Salut.

.d) El/la vicepresident/a tercer/a, que és el/la conseller/a d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

.e) La vocalia, formada per un/una representant de cadascun dels departaments de l'Administració de la Generalitat, amb rang de secretari/ària general o director/a general, nomenats/ades pels/per les consellers/eres respectius/ives.

.f) El/la comissionat/ada per a Universitats i Recerca.

.g) El/la director/a del CIRIT.

.h) El/la secretari/ària, que actua amb veu però sense vot..

Article 2

Es crea la Comissió Permanent del CIRIT i, en conseqüència, s'afegeix un apartat 4 a l'article 35 del Decret 313/2004, de 8 de juny, que queda redactat de la manera següent:

.35.4 La Comissió Permanent del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR