DECRET 26/1997, de 30 de gener, pel qual es fixen per al curs 1996-97 els preus per a les proves d'accés als ensenyaments conduents a l'obtenció de títols universitaris oficials.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 33/1991, de 24 de desembre, de taxes i preus públics, de la Generalitat de Catalunya, atorga la consideració de preus públics a les taxes que preveu l'article 54 de la Llei de reforma universitària. D'altra banda, l'article 24 de la Llei 33/1991, modificat per la Llei 17/1996, de 27 de desembre, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics referits a l'ensenyament universitari corresponen al Govern de la Generalitat mitjançant Decret.

El Decret 197/1995, d'11 de juliol (DOGC núm. 2077, de 19.7.1995), de fixació dels preus per a la prestació de serveis acadèmics universitaris per al curs 1995-96, va establir l'import del preu que ha de satisfer l'alumne per la realització de les proves d'aptitud per a l'accés a la universitat.

És procedent, per al curs present, la fixació de l'import del preu per a la realització de les proves d'accés als ensenyaments universitaris oficials (proves d'aptitud per a l'accés a la universitat, proves d'aptitud personal, proves d'accés per als majors de vint-i-cinc anys).

Per una altra banda, l'article 4.5 de la Llei 3/1995, de 6 d'abril, de reconeixement de la Universitat Oberta de Catalunya, estableix que aquesta universitat ofereix proves d'accés per a persones més grans de vint-i-cinc anys, a les quals pot oferir també els cursos de preparació corresponents. A més, i d'acord amb la mateixa Llei, aquesta Universitat ha d'aplicar els preus de matrícula que per a cada curs acadèmic es fixa per Decret de la Generalitat.

A proposta conjunta dels consellers de la Presidència i d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

L'import que s'ha de satisfer a les universitats públiques catalanes en el curs 1996-97 en concepte de preus per les proves d'accés als ensenyaments conduents a l'obtenció de títols universitaris oficials és de 7.770 pessetes.

Article 2

L'import que s'esmenta a l'article 1 s'aplicarà també als alumnes que es matriculin a les proves d'accés per als més...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR