DECRET 397/1988, de 14 de novembre, pel qual s'accepta la cessió de domini d'una finca de 1.400 m2 oferta per l'Ajuntament de Cervera amb destinació a centre d'assistència primària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

Atès que l'Ajuntament de Cervera ha ofert a la Generalitat de Catalunya la cessió de domini d'una finca de 1.400 m2, situada entre l'avinguda d'Agustí Duran i Santpere i l'avinguda de Vallfogona de Riucorb, amb destinació a centre d'assistència primària;

Atès que el Departament de Sanitat i Seguretat Social considera d'interès l'acceptació de la cessió;

A proposta del Conseller d'Economia i Finances, i previ acord del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

De conformitat amb el que disposa l'article 12.1 de la Llei 11/1981, de 7 de desembre, de patrimoni de la Generalitat, en relació amb l'article 7.1 del Reglament per a la seva execució, s'accepta la cessió de domini feta per l'Ajuntament de Cervera d'una finca de 1.400 m2, que es descriu registralment com segueix: "Porció de terreny, situat a Cervera, partida Comagrassa i Matacarnera, de 1.400 m2 de superfície. Afronta: per l'oest, en línia de 30,90 metres, amb la carretera de Rocafort; al nord, en línia de 42,50 metres, amb Josep Pedrós Orobitg; a l'est, en línia de 16 metres, amb l'avinguda de Duran i Santpere; i al sud, en línia de 25,50 metres, amb la Compañía Telefónica Nacional i en part amb la finca segregada, que serà via pública." Aquesta finca consta inscrita al Registre de la propietat de Cervera, al tom 1.739, llibre 125, foli 147, finca núm. 4.753-N.

Article 2

L'esmentada finca de 1.400 m2 s'incorporarà a l'inventari general de béns de la Generalitat de Catalunya i resultarà implícita la seva afectació al Departament de Sanitat i Seguretat Social, en aplicació de l'article 26.1.b) del Reglament per a l'execució de la Llei de patrimoni de la Generalitat.

Article 3

Correspondrà al Departament de Sanitat i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR