DECRET 108/1989, de 4 d'abril, pel qual s'accepta la cessió de domini feta per l'Ajuntament de Gandesa d'una finca de 986 m2, amb destinació a centre de capacitació agrària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

Atès que l'Ajuntament de Gandesa (Terra Alta) ha ofert a la Generalitat de Catalunya la cessió de domini d'una finca de 986 m2, amb destinació a centre de capacitació agrària;

Atès que el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca considera d'interès l'acceptació de la cessió;

A proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

De conformitat amb el que disposa l'article 12.1 de la Llei 11/1981, de 7 de desembre, de patrimoni de la Generalitat de Catalunya, en relació amb l'article 7.1 del Reglament per a la seva execució, s'accepta la cessió de domini feta per l'Ajuntament de Gandesa d'una finca de 986 m2 que es descriu registralment de la manera següent: "Urbana, situada a aquesta ciutat de Gandesa, amb davant al carrer Germans Asís Garrote, sense número, de superfície nou-cents vuitanta-sis metres quadrats. Afronta, pel seu davant o nord, amb l'esmentat carrer dels Germans Asís Garrote; per la dreta, entrant o oest, amb el col·legi d'EGB; per l'esquerra, o est, amb avinguda de Catalunya i amb els senyors Miquel Jardí Estruel i Concepció i Enric Borràs Boira; i pel fons, o sud, amb el senyor Miquel Jardí Estruel i col·legi d'EGB. " Aquesta finca consta inscrita al Registre de la propietat de Gandesa, al tom 474, llibre 49, foli 154, finca 5.283, inscripció 1a.

Article 2

L'esmentada finca de 986 m2 s'incorporarà a l'inventari general de béns de la Generalitat de Catalunya i resultarà implícita la seva afectació al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, en aplicació de l'article 26.1.b) del Reglament per a l'execució de la Llei de patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

Article 3

Correspondrà al Departament d'Agricultura...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR