RESOLUCIÓ EDU/939/2008, de 31 de març, de modificació de la Resolució EDU/3679/2007, de 3 de desembre, de convocatòria pública d'accés als cossos de catedràtics d'ensenyament secundari, d'arts plàstiques i disseny i d'escoles oficials d'idiomes.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/939/2008, de 31 de març, de modificació de la Resolució EDU/3679/2007, de 3 de desembre, de convocatòria pública d'accés als cossos de catedràtics d'ensenyament secundari, d'arts plàstiques i disseny i d'escoles oficials d'idiomes.

Per la Resolució EDU/3679/2007, de 3 de desembre, es van convocar proves selectives per a l'accés als cossos de catedràtics d'ensenyament secundari, d'arts plàstiques i disseny i d'escoles oficials d'idiomes (DOGC núm. 5027, de 12.12.2007).

En virtut d'aquesta Resolució, la major part dels actes de contingut resolutori que se'n deriven d'aquest procediment selectiu s'atribueixen a la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu. Tanmateix, atesa la necessitat d'absentar-se del director general de Recursos del Sistema Educatiu, cal modificar aquesta atribució, i conferir-la a la secretària general d'Educació.

Per tot això,

Resolc:

Modificar la Resolució EDU/3679/2007, de 3 de desembre, de convocatòria pública d'accés als cossos de catedràtics d'ensenyament secundari, d'arts plàstiques i disseny i d'escoles oficials d'idiomes, en el sentit d'atorgar a la secretària general d'Educació la competència per dictar tots els actes de caràcter resolutori que se'n deriven de la convocatòria esmentada i que estaven atribuïts inicialment a la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR