DECRET 256/1992, de 13 d'octubre, de composició del Consell per a la Promoció de l'Accessibilitat i Supressió de Barreres Arquitectòniques.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Benestar i Família
Rango de LeyDecret

La Llei 20/1991, de promoció de l'accessibilitat i de supressió de barreres arquitectòniques, crea, en el seu article 23, el Consell per a la promoció de l'accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques com a òrgan de participació externa i consulta i en determina la representació i funcions.

D'acord amb la representació prevista en la Llei, s'escau ara concretar la composició del Consell, en conseqüència, i atesa la Llei 13/1989, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la disposició final 1 de la Llei 20/1991, de promoció de l'accessibilitat i de supressió de barreres arquitectòniques, a proposta del conseller de Benestar Social i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

El Consell per a la promoció de l'accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques té la composició següent: President: el conseller de Benestar Social, que podrà delegar en el vice-president. Vice-president: el director del Programa d'Actuacions Urgents per a disminuïts, que efectuarà la coordinació del Consell amb la Comissió Interdepartamental per a la supressió de barreres arquitectòniques. Vocals:

  1. En representació de l'Administració de la Generalitat: Dos representants del Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Dos representants del Departament de Benestar Social. Un representant del Departament de Presidència. Un representant del Departament de Governació. Un representant del Departament d'Indústria i Energia.

  2. En representació de l'Administració Local: Un representant de l'Associació Catalana de Municipis. Un representant de la Federació de Municipis de Catalunya.

  3. En representació dels col·lectius afectats: Sis representants de les entitats que agrupen els diferents col·lectius afectats. El conseller de Benestar Social pot nomenar fins a un màxim de 10 experts en l'àmbit, entre els quals podran haver-hi els sectors professionals implicats. Actuarà de secretari un funcionari del Departament de Benestar Social.

Article 2

Els vocals del Consell seran nomenats pel president a proposta dels departaments i entitats respectives.

Article 3

El Consell podrà aprovar la constitució de grups de treball per a l'estudi de temes específics, integrats pels vocals o per persones alienes al Consell, que designi el president a proposta d'aquest òrgan.

Article 4

4.1 El Consell fixarà les seves...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR