ACORD 13/2015, de 19 de febrer, de la Comissió Executiva del Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut, pel qual es modifica la Unitat d'Atenció Continuada i d'Urgències de Base Territorial (ACUT) Muntanya-Dreta de la Direcció d'Atenció Primària Barcelona per la creació del Punt d'Atenció Continuada (PAC) Montcada i Reixac.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyAcord

Vist el que disposa l’Acord 9/2013, de 28 de febrer, del Consell d’Administració, de supressió de la Unitat d’Atenció Continuada i d’Urgències de Base Territorial (ACUT) Barcelona Ciutat i de creació de les unitats d’atenció continuada i d’urgències de base territorial Muntanya-Dreta i Esquerra-Litoral com a dispositius assistencials per a la prestació de l’atenció continuada i urgent a la població resident a les àrees bàsiques de salut compreses en els serveis d’atenció primària del mateix nom.

Vist l’Acord 26/2014, de 24 de juliol, la Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut pel qual es va incloure el municipi de Montcada i Reixac dins de l’abast territorial de la Gerència Territorial de Barcelona, integrant les unitats productives de l’Institut Català de la Salut del municipi de Montcada i Reixac en el Servei d’Atenció Primària Muntanya de Barcelona (punt 1 i 2).

Vista la proposta i l’addenda a la memòria tècnica de l’ACUT Muntanya-Dreta de la Direcció d’Atenció Primària Barcelona per a la creació del PAC Montcada i Reixac presentada per la Gerència de l’Àmbit d’Atenció Primària de Barcelona Ciutat per a l’adequació dels dispositius d’atenció continuada i urgent a l’estructura de serveis d’atenció primària aprovada a l’Acord 26/2014.

Vist que en data 5 i 13 de gener de 2015 la Direcció de Recursos Humans i la Direcció Assistencial de l’Institut Català de la Salut van emetre respectivament un informe favorable a la proposta de modificació de l’ACUT Muntanya-Dreta per la creació del PAC Montcada i Reixac.

Vist que el Consell d’Administració va aprovar la norma reguladora de l'atenció continuada i urgent de base territorial de l'Institut Català de la Salut (Acord 3/2012, de 23 de març) i que la proposta efectuada per la gerència de l’Àmbit d’Atenció Primària de Barcelona Ciutat s’ajusta a allò que en la norma aprovada s’acorda.

Atès que el Consell d’Administració té atribuïda la funció l'establir, a proposta del director o directora gerent o a iniciativa pròpia, d'acord amb els estatuts, l'estructura organitzativa dels òrgans de gestió de l'Institut; les normes de funcionament, i les normes i els criteris de desenvolupament organitzatiu (l'article 8.2.b de la Llei de l'Institut Català de la Salut).

Atès que per Acord 3/2013, de 28 de febrer, del Consell d’Administració, publicat en el DOGC núm. 6353, de 11.4.2013, es deleguen en la Comissió Executiva de l’Institut Català de la Salut les funcions b)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR