ACORD 145/2015, de 18 de novembre, del Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, pel qual s'obre la convocatòria dels XXVIII Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsell de L'Audiovisual de Catalunya
Rango de LeyAcord
  1. L’apartat 5 de l’article 29 de l’Estatut orgànic i de funcionament del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, aprovat mitjançant l’Acord 3/2001, de 28 de febrer, estableix com a principis d’actuació d’aquest Consell la promoció, l’organització i la realització de jornades, seminaris, simposis, estudis, recerques i publicacions sobre el sector de l’audiovisual i el seu entorn.

  2. L’apartat 3 de l’article 15 de la Llei 2/2000, de 4 de maig, de creació del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, estableix que “el control econòmic i financer del Consell s’ha d’exercir de conformitat amb la Llei de finances públiques de la Generalitat”. En aquest sentit, el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de finances, regula, entre d’altres, els principis generals, el procediment de tramitació i el control de les subvencions, concepte en què s’inclouen els ajuts i els premis, com també les transferències.

  3. En el marc de les atribucions que té conferides, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya s’adreça a persones investigadores de qualsevol àmbit i disciplina, amb el propòsit de premiar aquells treballs de recerca sobre la comunicació audiovisual que destaquin especialment pel seu rigor metodològic, així com per les aportacions que siguin una novetat en l’àmbit de la comunicació audiovisual.

  4. Amb aquest objectiu, el Consell de l'Audiovisual de Catalunya convoca anualment els Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual.

  5. De conformitat amb el que estableix l’apartat 1 de l’article 8 de la Llei 2/2000, de 4 de maig, del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, el Ple del Consell de l’Audiovisual de Catalunya adopta, per unanimitat, el següent

Acord:

  1. Obrir la convocatòria dels XXVIII Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual.

  2. Aprovar les bases que han de regir la convocatòria dels XXVIII Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual, que s’incorporen com a annex d’aquest Acord.

  3. Incloure la consignació econòmica dels XXVIII Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual corresponent al pressupost de l’any 2015.

  4. Publicar aquest Acord al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

    Barcelona, 18 de novembre de 2015

    Roger Loppacher i Crehuet

    President

    Daniel Sirera Bellés

    Conseller secretari

    Bases dels XXVIII Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual

  5. Objecte

    En l’àmbit de les seves competències, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) convoca els XXVIII...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR