ACORD GOV/21/2016, de 23 de febrer, pel qual es modifica l'Acord GOV/8/2011, de 18 de gener, pel qual s'estableix el nombre de llocs de treball reservat a personal eventual i es regulen determinats aspectes del seu règim.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge
Rango de LeyAcord

L'article 12 del Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, i els articles 12 i 123 del Text refós de les disposicions legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, aprovat pel Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, estableixen el règim jurídic del personal eventual.

Les disposicions previstes en aquests darrers preceptes van ser desenvolupades pel Decret 2/2005, d'11 de gener, sobre el règim jurídic del personal eventual de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i complementades per l'Acord GOV/8/2011, de 18 de gener, pel qual s'estableix el nombre de llocs de treball reservat a personal eventual i es regulen determinats aspectes del seu règim, modificat per l'Acord GOV/21/2011, de 8 de febrer, i l'Acord GOV/106/2015, de 7 de juliol.

Mitjançant el Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, es procedeix a la creació i al canvi de denominació de diferents departaments de l'Administració de la Generalitat, i es fa la relació dels departaments en què s'organitza.

Atesa la necessitat d'adaptar la distribució entre els diversos departaments del nombre màxim de llocs de treball reservats a personal eventual com a conseqüència de la nova composició del Govern i els departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

A proposta de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, el Govern

Acorda:

—1 Modificar els punts 1, 2 i 4 de l'Acord GOV/8/2011, de 18 de gener, pel qual s'estableix el nombre de llocs de treball reservat a personal eventual i es regulen determinats aspectes del seu règim, que passen a tenir la redacció següent:

“—1 El nombre màxim de llocs de treball reservats a personal eventual en els departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya es fixa en 144.

No computen dins d'aquest límit els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR