ACORD GOV/70/2018, de 31 de juliol, pel qual s'aprova el Pla anual de cooperació al desenvolupament per al 2018.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
Rango de LeyAcord

L'article 9 de la Llei 26/2001, de 31 de desembre, de cooperació al desenvolupament, estableix que els plans anuals són l'instrument de l'activitat de l'Administració de la Generalitat en aquest àmbit i han de desenvolupar els objectius, les prioritats i els recursos establerts pel pla director.

D'acord amb aquest mateix precepte, la formulació del projecte correspon a la Direcció General de Cooperació al Desenvolupament, competent en matèria de cooperació al desenvolupament. La formulació definitiva correspon al conseller o consellera competent en matèria d'acció exterior que, amb les preceptives consultes prèvies, entre altres els agents de cooperació, en el marc del Consell de Cooperació al Desenvolupament, l'ha d'elevar al Govern perquè deliberi i, si és procedent, l'aprovi.

Un cop aprovat, el Pla anual ha d'ésser presentat al Parlament perquè en tingui coneixement i el pugui debatre.

El Pla anual de cooperació al desenvolupament per al 2018 és el quart pla anual del quart cicle de planificació d'aquesta política pública, cicle que es va iniciar amb l'entrada en vigor del Pla director de cooperació al desenvolupament 2015-2018, aprovat mitjançant Resolució 1030/X, de 22 d'abril del 2015, del Parlament de Catalunya (DOGC núm. 6907, de 7.7.2015).

La proposta del Pla anual de cooperació al desenvolupament per al 2018 ha estat informada favorablement pel Consell de Cooperació al Desenvolupament, la Comissió de Coordinació amb els Ens...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR