ACORD de la Mesa del Parlament, de nomenament de funcionaris del Cos de Lletrats del Parlament de Catalunya.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorParlament de Catalunya
Rango de LeyAcord

D'acord amb el que estableixen les bases 1.1 i 10 de la convocatòria del concurs oposició lliure per a proveir dues places de lletrat o lletrada del Cos de Lletrats del Parlament de Catalunya (BOPC núm. 102, del 15 de juny de 2018; DOGC núm. 7643, del 15 de juny de 2018).

De conformitat amb la proposta de l'1 d'agost de 2019 del tribunal qualificador, de nomenament dels aspirants que han superat el procés selectiu, i un cop verificada per la Direcció de Govern Interior - Departament de Recursos Humans la concurrència dels requisits i les condicions que estableixen les bases de la convocatòria.

D'acord amb el que disposa la base 10.1 i 10.2 de la convocatòria, la Mesa del Parlament de Catalunya

ACORDA:

Nomenar funcionaris del Cos de Lletrats del Parlament de Catalunya Clara Marsan Raventós i Mario Núñez Martínez.

Els funcionaris nomenats disposen d'un període de trenta dies hàbils, a comptar de l'endemà de la publicació del nomenament en el Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya , per a prendre possessió del càrrec.

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar, d'acord amb el que estableixen els articles 123 i 124 de la Llei de l'Estat 39/2015, de l'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, un recurs potestatiu de reposició davant la Mesa del Parlament, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà d'haver estat publicat en el Butlletí...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR