ACORD núm. 192/2016 del Consell de Govern de 15 de desembre de 2016, pel qual es declaren inhàbils els dies inclosos dins dels períodes de tancament d'edificis.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorUniversitats Catalanes
Rango de LeyAcord

Es fa públic l'Acord núm. 192/2016 del Consell de Govern pel qual es declara inhàbils els dies inclosos dins dels períodes de tancament d'edificis.

Barcelona, 15 de desembre de 2016

Jose María Sallán Leyes

Secretari general

ACORD DEL CONSELL DE GOVERN QUE DECLARA INHÀBILS ELS DIES INCLOSOS DINS DELS PERÍODES DE TANCAMENT D'EDIFICIS, A EFECTE DEL CÒMPUT DELS TERMINIS PER DIES HÀBILS DELS PROCEDIMENTS ADMINISTRATIUS TRAMITATS PER LA UPC

ANTECEDENTS I FONAMENTS DE DRET

  1. L'Acord 149/2016 del Consell de Govern va adaptar el calendari de dies inhàbils dels procediments administratius tramitats per la UPC, a partir de l'entrada en vigor de la Llei 39/2015, d'1 octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

  2. L'esmentat Acord va declarar inhàbils tots els dies del mes d'agost. S'ha constatat la conveniència de declarar també inhàbils els dies inclosos dins dels períodes dels tancaments d'edificis que aprovi el Consell de Govern i Consell Social, en els mateixos termes que l'Acord 149/2016 estableix pel mes d'agost.

Per tot això i a proposta del rector el Consell de Govern ACORDA

PRIMER.- Declarar inhàbils els dies inclosos dins dels períodes de tancament d'edificis que aprovi el Consell de Govern i el Consell Social, a efecte dels còmput dels terminis per dies hàbils dels procediments administratius de la UPC.

SEGON.- La consideració de dies inhàbils durant aquests períodes de tancaments d'edificis tenen els mateixos efectes que l'Acord 149/2016 del Consell de Govern estableix pel mes d'agost i que són els següents:

- Còmput de terminis per a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR