ORDRE CLT/232/2002, de 3 de juliol, sobre l'adaptació del procediment d'expedició de certificats que acrediten la correcció ortogràfica dels noms i cognoms catalans a la realització mitjançant sistemes telemàtics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE CLT/232/2002, de 3 de juliol, sobre l'adaptació del procediment d'expedició de certificats que acrediten la correcció ortogràfica dels noms i cognoms catalans a la realització mitjançant sistemes telemàtics.

En el pla d'actuació e-Europe 2002, de les comunitats europees, la Generalitat de Catalunya va posar en marxa, mitjançant l'acord de 13 de juliol de 1999, el projecte d'Administració Oberta de Catalunya, amb la finalitat d'apropar els seus serveis al ciutadà mitjançant la utilització de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

El Departament de Cultura amplia els canals d'informació i de prestació del servei d'expedició de certificats que acrediten la correcció ortogràfica dels noms i cognoms catalans, amb la incorporació d'aquest servei a l'Administració Oberta de Catalunya. Per aquest motiu, i d'acord amb l'article 11 del Decret 324/2001, de 4 de desembre, relatiu a les relacions entre els ciutadans i l'Administració de la Generalitat de Catalunya a través d'Internet, amb l'informe previ del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació sobre l'adequació tècnica dels programes i les aplicacions, emès en compliment del que estableix l'article 4 del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions i l'informe de l'Assessoria Jurídica del Departament de Cultura,

Ordeno:

Article 1

Adaptació del procediment

El procediment d'expedició de certificats que acrediten la correcció ortogràfica dels noms i cognoms catalans, que es regeix per la normativa vigent, s'adapta a les peculiaritats de la prestació de serveis que utilitzen tècniques telemàtiques i telefòniques mitjançant les normes d'aquesta Ordre.

Article 2

Presentació de sol·licituds d'expedició de certificats

2.1 Les sol·licituds d'expedició de certificats que acrediten la correcció ortogràfica de noms i cognoms catalans es poden efectuar pels mitjans telemàtics i telefònics del portal de l'Administració Oberta de Catalunya.

2.2 Aquestes sol·licituds tenen els mateixos efectes jurídics que les efectuades per la resta de mitjans admesos en dret.

2.3 La sol·licitud feta per mitjans telemàtics o telefònics es considera presentada davant l'Administració quan es registra en el Registre telemàtic de l'Administració Oberta de Catalunya i queda constància a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR