DECRET 189/1994, de 26 de juliol, sobre la declaració de zona d'actuació urgent als terrenys incendiats a la comarca de l'Alt Penedès.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

La Llei 6/1988, de 30 de març, forestal de Catalunya, en el seu article 42, estableix que l'Administració forestal pot declarar determinades àrees zones d'actuació urgent, amb la finalitat de conservar-les i afavorir-ne la restauració.

Segons l'article 42.2 de l'esmentada Llei, seran declarats zones d'actuació urgent, entre d'altres, els terrenys forestals degradats, els terrenys erosionats, els que estan en perill manifest de degradació o d'erosió i els terrenys forestals incendiats per als quals no és previsible una recuperació natural.

Vist el projecte general per a la declaració de zones d'actuació urgent en terrenys forestals incendiats dels termes municipals de Font-rubí, Mediona i Sant Quintí de Mediona, de la comarca de l'Alt Penedès, aprovat per la Direcció General del Medi Natural amb la finalitat de restaurar el bosc cremat on la regeneració natural és insuficient;

Escoltats el Consell Comarcal de l'Alt Penedès i els ajuntaments afectats per les zones d'actuació urgent en les reunions efectuades;

Vist que no hi ha hagut cap al·legació en el període d'informació pública;

A proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Es declaren zona d'actuació urgent els terrenys incendiats als termes municipals de Font-rubí, Mediona i Sant Quintí de Mediona, de la comarca de l'Alt Penedès, als efectes del que preveu la Llei 6/1988, de 30 de març, forestal de Catalunya, a causa del perill d'erosió i degradació existent i atès que no n'és previsible una ràpida recuperació natural. 1.2 La zona d'actuació urgent de l'Alt Penedès comprèn una superfície total de 875,81 ha, distribuïdes de la manera següent: Terme municipal: Font-rubí. Superfície: 140,61 ha. Terme municipal: Mediona. Superfície: 375,96 ha. Terme municipal: Sant Quintí de Mediona. Superfície: 359,24 ha. 1.3 Els indrets i les superfícies parcials concretes incloses a la zona d'actuació urgent figuren al projecte general per a la declaració de zones d'actuació urgent en terrenys incendiats als termes municipals de Font-rubí, Mediona i Sant Quintí de Mediona, de la comarca de l'Alt Penedès, aprovat per la Direcció General del Medi Natural.

Article 2

Dins la zona d'actuació urgent es realitzaran els treballs que figuren al projecte, d'acord amb les disponibilitats pressupostàries i durant el període 1994-1998.

Article 3

3.1 Les actuacions podran...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR