ORDRE de 10 de novembre de 1999, per la qual s'actualitza la contraprestació econòmica de determinats serveis d'oxigenoteràpia contractats pel Servei Català de la Salut.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

de 10 de novembre de 1999, per la qual s’actualitza la contraprestació econòmica de determinats serveis d’oxigenoteràpia contractats pel Servei Català de la Salut.

L’article 4 del Decret 169/1996, de 23 de maig, pel qual es regula l’establiment dels convenis i contractes de gestió de serveis sanitaris en l’àmbit del Servei Català de la Salut (DOGC núm. 2211, de 29.5.1996), estableix que poden ser objecte dels convenis i contractes, entre altres, els serveis d’oxigenoteràpia.

D’acord amb això, l’any 1998 es van tramitar els contractes administratius per a la gestió dels serveis d’oxigenoteràpia a domicili, monitoratge a domicili i ventilació mecànica a domicili, els quals van ser adjudicats per sengles resolucions del director del Servei Català de la Salut, de data 20 d’abril de 1998, de les quals es va donar publicitat mitjançant sengles edictes de 14 de maig de 1998 (DOGC núm. 2667, de 25.6.1998).

Els precitats contractes estableixen que, en cas de pròrroga, les tarifes es podran actualitzar d’acord amb els increments que es determinin per Ordre del Departament de Sanitat i Seguretat Social. A aquests efectes, el Consell de Direcció del Servei Català de la Salut, en virtut de les funcions que li atribueix l’article 14.1.k) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d’ordenació sanitària de Catalunya, va acordar en la sessió del dia 26 de maig de 1999, proposar al Departament de Sanitat i Seguretat Social que les tarifes dels serveis d’oxigenoteràpia s’incrementessin un 1,5%.

D’acord amb el que preveu l’article 10.j) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d’ordenació sanitària de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

S’incrementa un 1,5% la contraprestació econòmica dels serveis d’oxigenoteràpia a domicili, monitoratge a domicili i ventilació mecànica a domicili contractats pel Servei Català de la Salut, els quals van ser...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR