ORDRE SLT/203/2004, d'11 de juny, per la qual s'actualitza la relació d'intervencions quirúrgiques que tenen garantit un termini màxim d'accés.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE SLT/203/2004, d'11 de juny, per la qual s'actualitza la relació d'intervencions quirúrgiques que tenen garantit un termini màxim d'accés.

El Decret 354/2002, de 24 de desembre, pel qual s'estableixen els terminis màxims d'accés a determinats procediments quirúrgics a càrrec del Servei Català de la Salut (DOGC núm. 3795, de 8.1.2003), en la disposició addicional 2 disposa que la relació d'intervencions quirúrgiques del seu annex 1, quan ho aconsellin les circumstàncies tècniques, espodrà actualitzar mitjançant ordre de la persona titular del Departament de Salut i que, també per ordre de la persona titular del Departament de Salut, es podrà modificar el termini màxim d'accés a determinades intervencions.

Actualment, els serveis tècnics del Servei Català de la Salut han considerat que, amb efectes de l'1 de desembre de 2004, es poden incloure les intervencions d'escissió i reparació d'hàl·lux valg (galindó) i d'altres deformitats dels dits del peu i les intervencions de quist o si pilonidal en la relació d'intervencions quirúrgiques que tenen garantit el termini màxim d'accés.

D'altra banda, amb caràcter transitori, és necessari adequar el termini màxim garantit de les intervencions de genoll, que va entrar en vigorl'1 de desembre de 2003.

Per tot això, en ús de les facultats que em confereix l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i la disposició addicional 2 del Decret 354/2002, de 24 de desembre,

Ordeno:

Article 1

S'inclouen, com a apartat C, en l'annex 1 del Decret 354/2002, de 24 de desembre, pel qual s'estableixen els terminis màxims d'accés a determinats procediments quirúrgics a càrrec del Servei Català de la Salut, les intervencions quirúrgiques següents:

Apartat C

22 Escissió i reparació d'hàl·lux valg i d'altres deformitats dels dits dels peus. Termini màxim d'accés garantit de 6 mesos.

Codi

Descripció

77.52

Bunionectomia amb correcció de teixits tous i artròdesi.

77.58

Altra escissió/reparació de dits; dits muntats, encavalcats.

77.57

Reparació de dit d'urpa; fusió, falangectomia (parcial).

77.56

Reparació de dit de martell; fusió, falangectomia (parcial).

77.53

Altra bunionectomia amb correcció de teixits tous.

77.59

Altra bunionectomia; resecció d'hàl·lux valg amb inserció de pròtesi.

77.51

Bunionectomia amb correcció de teixits tous i osteotomia del primer metatarsià.

77.5

Escissió i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR