ORDRE EDU/474/2006, de 9 d'octubre, per la qual es crea el preu públic per a la prestació del servei de cursos d'actualització de coneixements i perfeccionament professional de persones adultes a les escoles oficials d'idiomes del Departament d'Educació i Universitats.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/474/2006, de 9 d'octubre, per la qual es crea el preu públic per a la prestació del servei de cursos d'actualització de coneixements i perfeccionament professional de persones adultes a les escoles oficials d'idiomes del Departament d'Educació i Universitats.

La disposició addicional primera del Decret 312/1997, de 9 de desembre, pel qual s'estableix l'ordenació curricular del primer nivell dels ensenyaments d'idiomes, preveu que les escoles oficials d'idiomes puguin impartir cursos per a l'actualització de coneixements i el perfeccionament professional de persones adultes, fora del currículum establert.

Atès que als cursos esmentats els són d'aplicació els articles 22 i següents de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, a proposta de la Direcció General de Centres Educatius,

Ordeno:

Article 1

Es crea el preu públic per la prestació del servei de cursos d'actualització de coneixements i perfeccionament professional de persones adultes a les escoles oficials d'idiomes.

S'inclouen dins dels cursos esmentats, tant els intensius com els extensius impartits al llarg de l'any o bé a l'estiu, amb una durada mínima de 30 hores i màxima de 90 hores.

Article 2

Es fixa el preu públic per la prestació del servei de cursos d'actualització de coneixements i perfeccionament professional esmentats, per al curs 2006-2007, en 42,00 euros la inscripció al curs, més 3,00 euros, per cada hora de durada.

Article 3

Aquest preu públic és exigible abans de la prestació del servei.

Article 4

A l'alumnat que utilitzi aquest servei el serà d'aplicació les exempcions i bonificacions següents:

L'exempció de la taxa per a les persones amb un grau mínim de minusvalidesa del 33%, sempre que es matriculin per primera vegada al curs.

L'exempció de la taxa per als membres de famílies nombroses classificades en la categoria especial, i una bonificació del 50% per als de categoria general.

L'exempció de la taxa per a les víctimes d'actes terroristes, així com per als seus cònjuges i els seus familiars.

Disposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR