DECRET 260/2003, de 21 d'octubre, sobre actualització de preus de determinats grups d'habitatges de protecció oficial.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET 260/2003, de 21 d'octubre, sobre actualització de preus de determinats grups d'habitatges de protecció oficial.

Mitjançant el Reial decret llei 31/1978, de 31 d'octubre, sobre política d'habitatges de protecció oficial, es va pretendre establir una norma d'abast general que atorgués un tractament homogeni als habitatges acollits a protecció oficial, establint una categoria única i un únic règim legal per a tots els habitatges de protecció oficial.

Posteriorment, el Reial decret 727/1993, de 14 de maig, va liberalitzar el preu de venda de determinats habitatges acollits a règims anteriors a 1978. Però aquesta liberalització no s'ha produït respecte de tots els règims contemplats en la normativa anterior a l'any 1978, de manera que es produeix un buit pel que fa a determinats grups d'habitatges que estaven acollits a règims anteriors als de l'any 1978, i que encara disposen de qualificació en vigor.

Per tal d'adaptar la situació d'aquests habitatges a la realitat social, cal efectuar una actualització i homogeneització de la regulació del seu preu de venda en cas de segones o posteriors transmissions.

Per tot l'exposat, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

El preu màxim de venda per metre quadrat de superfície útil en segones i posteriors transmissions dels habitatges amb qualificacions encara en vigor, acollits a algun règim de protecció oficial anterior al Reial decret llei 31/1978, de 31 d'octubre, i que no els sigui d'aplicació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR