DECRET 219/1980, de 21 d'octubre, d'adaptació de la Comissió Interdepartamental d'Ajuda per a la Reconversió Industrial a Catalunya (CARIC).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Per Decret de 17 de març de 1980 es va crear la Comissió Interdepartamental d'Ajuda per a la Reconversió Industrial a Catalunya.

La finalitat d'aquest organisme era assenyalar les actituds i promoure els estímuls que poguessin necessitar les empreses i sectors en crisi a Catalunya.

En el moment present es vol ampliar aquest camp d'actuació i abastar no solament les empreses i sectors en crisi, sinó també la resta de la indústria de Catalunya, a fi d'ajudar a assolir l'escenari desitjable per a final de la present dècada, mitjançant la concreció d'objectius i l'atorgament d'estímuls suficients.

L'esmentat organisme, integrat per representants de l'Administració, tindrà essencialment la doble missió següent: d'una banda, encoratjar a través del Departament d'Indústria i Energia la presentació de programes de reestructuració industrial amb uns plans d'acció i objectius concrets, que permetin d'assolir uns nivells de rendibilitat econòmica i social satisfactoris i, d'altra banda, una funció executiva, pròpiament dita, consistent en l'estudi dels plans proposats, dictamen sobre els projectes, proposta, si s'escau, dels mitjans i ajudes adequades i que siguin disponibles, i suport per a la creació de Comitès de Seguiment que garanteixin a les parts implicades la transparència i l'eficàcia del procediment.

El present Decret té la finalitat d'adaptar l'estructura de la CARIC a la nova situació administrativa de la Generalitat, i també especificar les funcions de la seva competència.

Per tant, prèvia deliberació del Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- S'adapta a la nova situació i funcions

la Comissió Interdepartamental d'Ajuda per a la Reconversió Industrial a Catalunya (CARIC).

Article segon

- La Comissió serà formada pels membres

següents: 1. El President, que serà el Conseller d'Indústria i Energia, per delegació del President de la Generalitat. En cas d'absència del Conseller d'Indústria i Energia, ocuparà la Presidència el Conseller d'Economia i Finances. 2. Quatre vocals, en representació dels Departaments d'Economia i Finances, Treball, Comerç i Turisme, i Agricultura, Ramaderia i Pesca. 3. Un Secretari General nomenat pel President de la Comissió.

Article tercer

- La Comissió serà assistida per un

Consell Assessor format per cinc vocals, nomenats pel President de la Comissió entre personalitats de reconegut...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR