ORDRE EDU/107/2008, de 5 de març, per la qual s'adapten els negociats dels serveis territorials del Departament d'Educació al Decret 269/2007, d'11 de desembre, de reestructuració del Departament d'Educació, i se n'aprova l'adscripció de funcions.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/107/2008, de 5 de març, per la qual s'adapten els negociats dels serveis territorials del Departament d'Educació al Decret 269/2007, d'11 de desembre, de reestructuració del Departament d'Educació, i se n'aprova l'adscripció de funcions.

Mitjançant el Decret 269/2007, d'11 de desembre, es reestructura el Departament d'Educació per tal d'adequar l'organització a les necessitats actuals.

Pel que fa a l'organització territorial del Departament d'Educació, el Decret esmentat, crea els Serveis Territorials al Maresme-Vallès Oriental, que abasta les comarques del Maresme, el Vallès Oriental i el municipi de Fogars de la Selva.

Amb la finalitat de cloure el procés de reestructuració en l'àmbit dels serveis territorials és convenient procedir a l'adaptació de l'estructura vigent relativa als negociats a la nova organització fixada pel Decret 269/2007, d'11 de desembre.

En conseqüència, de conformitat amb la disposició final 1 del Decret 269/2007, d'11 de desembre, i d'acord amb el que disposa l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

L'estructuració dels negociats dels serveis territorials del Departament d'Educació queda configurada tal com estableixen els articles següents.

Article 2

L'estructuració dels negociats dels Serveis Territorials a Barcelona II (comarques), Baix Llobregat-Anoia, Maresme-Vallès Oriental, Vallès Occidental, Girona, Lleida i Tarragona, queda configurada de la manera següent:

Direcció dels Serveis Territorials

2.1 Secretaria dels Serveis Territorials

2.1.1 Secció de Centres i Alumnes

Negociat de Centres

Correspon al Negociat de Centres:

  1. Gestionar i tramitar la documentació relativa a l'autorització, la modificació i el cessament de centres públics i privats.

  2. Tramitar la documentació relativa a despeses de funcionament dels centres públics i privats i a l'autorització d'ús dels centres públics.

  3. Gestionar i tramitar la documentació relativa als concerts amb centres privats.

  4. Proposar l'adquisició de material escolar adreçat als centres i als serveis educatius i controlar l'inventari i l'equipament mobiliari de la seu i dels serveis territorials.

    Negociat de l'Alumnat

    Correspon al Negociat d'Alumnat:

  5. Tramitar la documentació relativa a l'alumnat pel que fa a serveis escolars, com ara la tramitació de la documentació relativa a la concessió de beques i ajuts.

  6. Fer el lliurament de llibres d'escolaritat i l'expedició de títols i certificats.

  7. Tramitar les resolucions d'escolarització, així com el procés de preinscripció i matriculació d'alumnat.

    2.1.2 Secció d'Administració

    Negociat d'Informació i Registre

    Correspon al Negociat d'Informació i Registre:

  8. Coordinar, supervisar i actualitzar la informació interna i externa que es facilita des dels Serveis Territorials.

  9. Coordinar i supervisar l'entrada, la sortida, la distribució i l'arxiu de la documentació administrativa, així com la missatgeria, la paqueteria i el franqueig.

  10. Distribuir i controlar les tasques del personal subaltern i del personal telefonista adscrit a la seu dels serveis territorials.

  11. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR