DECRET 324/2000, de 27 de setembre, pel qual s'adequa la composició del Patronat del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

324/2000, de 27 de setembre, pel qual s’adequa la composició del Patronat del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

L’article 2 de la Llei 22/1990, de 28 de desembre, de modificació parcial dels límits de la zona perifèrica de protecció del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, defineix la composició del Patronat del Parc Nacional esmentat.

Atesa la reorganització de funcions que s’ha produït entre els diferents Departaments de la Generalitat de Catalunya en virtut del Decret 297/1999, de 26 de novembre, escau adequar la representació dels esmentats Departaments en el Patronat del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i en la seva Comissió Permanent.

Per tot això, i de conformitat amb la disposició final 6 de la Llei 7/1988, de 30 de març, de reclassificació del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, a proposta del conseller de Medi Ambient i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Els membres del patronat del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, que ho són en representació dels diferents departaments de la Generalitat de Catalunya, es distribueixen de la manera següent:

a) Tres representants del Departament de Medi Ambient.

b) Un representant de cadascun dels departaments de la Generalitat següents: Agricultura, Ramaderia i Pesca; Política Territorial i Obres Públiques; Cultura; Ensenyament; Interior; i Indústria, Comerç i Turisme.

Article 2

Els membres de la Comissió Permanent, que representen la Generalitat, són: dos representants del Departament de Medi Ambient i un del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Barcelona, 27 de setembre de 2000

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Felip Puig i Godes

Conseller de Medi Ambient

(00.265.047)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR