RESOLUCIÓ EDU/1746/2008, de 2 de juny, per la qual es fa pública la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses en la convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral dels centres educatius del Departament d'Educació amb tasques d'atenció a l'alumnat i que ha participat en activitats educatives realitzades fora dels centres durant el curs escolar 2006-2007.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/1746/2008, de 2 de juny, per la qual es fa pública la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses en la convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral dels centres educatius del Departament d'Educació amb tasques d'atenció a l'alumnat i que ha participat en activitats educatives realitzades fora dels centres durant el curs escolar 2006-2007.

La base reguladora 4.6 de la Resolució EDU/461/2008, de 15 de febrer (DOGC núm. 5078, de 26.2.2008), de convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral dels centres educatius públics del Departament d'Educació, estableix un termini de vint dies naturals a comptar de l'endemà de la seva publicació en el DOGC, per tal que les persones que han realitzat les activitats presentin les corresponents sol·licituds dels ajuts.

Un cop finalitzat el termini de presentació de les sol·licituds dels ajuts esmentats i d'acord amb el que estableix la base reguladora 7 de l'esmentada Resolució, sobre la seva publicació,

Resolc:

.1 Publicar la Resolució per la qual es fa pública la llista provisional de les sol·licituds admeses i excloses en la convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral dels centres educatius del Departament d'Educació que realitza tasques d'atenció a l'alumnat, i que ha participat en activitats educatives realitzades fora dels centres durant el curs escolar 2006-2007.

.2 Exposar aquesta Resolució i la llista provisional de les sol·licituds...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR