DECRET 406/1987, de 22 de desembre, pel qual s'autoritza l'adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona de l'Institut d'Ecologia Aquàtica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

El Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del Consell Social, i d'acord amb el que disposen l'article 10.3 de la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de Reforma Universitària; l'article 14 de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de Coordinació Universitària i de creació de Consells Socials; l'article 3.1 del Decret 298/1986, de 25 de setembre, i els Estatuts de la Universitat, ha sol·licitat, per mitjà del Departament d'Ensenyament, l'adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona, com a Institut Universitari, de l'Institut d'Ecologia Aquàtica, creat pel Patronat del Col·legi Universitari de Girona.

De conformitat amb l'esmentada sol·licitud, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del Conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

S'autoritza l'adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona de l'Institut d'Ecologia Aquàtica com a Institut Universitari.

Article 2

S'aprova el conveni subscrit pel Patronat del Col·legi Universitari de Girona i la Universitat Autònoma de Barcelona per a la col·laboració en matèria de docència i de recerca bàsica i aplicada en ecologia i medis aquàtics, per mitjà de l'Institut d'Ecologia Aquàtica.

Article 3

L'Institut d'Ecologia Aquàtica es regirà pel que disposen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de Reforma Universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de Coordinació Universitària i de creació de Consells Socials; els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona; el Decret 298/1986, de 25 de setembre, de regulació del règim i l'adscripció a Universitats públiques de centres...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR