ORDRE UNI/491/2003, de 10 de desembre, per la qual s'aprova l'adscripció de l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, com a institut universitari de recerca, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE UNI/491/2003, de 10 de desembre, per la qual s'aprova l'adscripció de l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, com a institut universitari de recerca, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és una fundació privada que té com a objectius o finalitats la promoció i el desenvolupament de la investigació medicocientífica, l'elaboració de programes d'actuació en diferents aspectes de l'activitat medicoassistencial i de l'organització hospitalària i la investigació històrica de la professió mèdica i l'activitat hospitalària.

D'acord amb aquests objectius o finalitats, la Fundació Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha sol·licitat l'adscripció de l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau a la Universitat Autònoma de Barcelona, la qual ha demanat l'aprovació oportuna al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, a proposta del consell social i amb l'informe previ del consell de govern de la universitat, d'acord amb el que estableix l'article 23.2 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, i els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l'acord favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'aprova l'adscripció de l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, com a institut universitari de recerca, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Article 2

Aquest Institut tindrà com a objectiu el desenvolupament de la investigació i la realització d'activitats docents especialitzades en biomedicina i ciències de la salut, especialment en les àrees de cardiovascular, oncologia i oncohematologia, neurociències, clinicadiagnòstica i fàrmaco i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR