DECRET 256/1985, de 23 de juliol, de canvi d'adscripció del Servei de Coordinació d'Activitats Radioactives, de la Secretaria General a la Direcció General de Política Energètica.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

Pel Decret 536/1983, de 6 de desembre, es creà el Servei de Coordinació d'Activitats Radioactives dependent de la Secretaria General del Departament d'Indústria i Energia.

L'adscripció a la Secretaria General del Departament d'Indústria i Energia del Servei de Coordinació d'Activitats Radioactives en el moment de la seva creació es considerà la més adient, en el període inicial de negociació amb el Consell de Seguretat Nuclear, per dur a terme un encomanament de funcions de seguretat nuclear i protecció radiològica; en l'actualitat, però, un cop ja signat l'Acord el 15 de juny de 1984, cal tenir en compte l'especialitat eminentment tècnica de les seves funcions i la seva relació, en una part important, amb la matèria energètica, i per això es considera més adequada la seva adscripció a la Direcció General de Política Energètica.

Per tant, a proposta del Conseller d'Indústria i Energia i prèvia deliberació del Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- El Servei de Coordinació d'Activitats

Radioactives passa a dependre de la Direcció General de Política Energètica del Departament d'Indústria i Energia.

Article segon

- Corresponen també al Servei de Coordinació

d'Activitats Radioactives totes aquelles qüestions que li encomani el Director General de Política Energètica.

Disposició derogatòria A l'entrada en vigor del present Decret quedaran derogades les normes que s'hi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR