DECRET 442/2004, de 30 de novembre, d'adscripció de la Subdirecció General de Riscos i Assegurances a la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

DECRET 442/2004, de 30 de novembre, d'adscripciÛ de la SubdirecciÛ General de Riscos i Assegurances a la DirecciÛ General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

El Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuraciÛ i reestructuraciÛ de diversos departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat, va crear, adscrita a la Secretaria de PromociÛ EconÚmica, la DirecciÛ General de PolÌtica Financera i Assegurances amb les funcions i estructura de les anteriors direccions generals de PolÌtica Financera i d'Assegurances les quals quedaven suprimides. D'aquesta nova DirecciÛ General depËn, entre d'altres, la SubdirecciÛ General de Riscos i Assegurances.

Per la seva banda, la DirecciÛ General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya tÈ regulada la seva estructura org‡nica mitjanÁant el Decret 363/2002, de 24 de desembre.

Per tal de fer possible l'aplicaciÛ d'una manera mÈs eficaÁ de les mesures de gestiÛ dels riscos que afecten el patrimoni i les activitats de la Generalitat, s'ha evidenciat la necessitat d'adscriure l'esmentada SubdirecciÛ General de Riscos i Assegurances a la DirecciÛ General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

AtËs el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

AdscripciÛ de la SubdirecciÛ General de Riscos i Assegurances

La SubdirecciÛ General de Riscos i Assegurances de la DirecciÛ General de PolÌtica Financera i Assegurances passa a dependre de la DirecciÛ General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya amb les funcions atribuÔdes per l'article 3 del Decret 317/2002, de 19 de novembre, de reestructuraciÛ parcial del Departament d'Economia i Finances.

Article 2

Junta de PrevenciÛ i GestiÛ de Riscos de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya

2.1††La Junta de PrevenciÛ i GestiÛ de Riscos de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya a la qual es refereix el Decret 326/1996, d'1 d'octubre, sobre l'an‡lisi, avaluaciÛ, valoraciÛ, gestiÛ i prevenciÛ dels riscos que afecten el patrimoni i les activitats de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, Ès l'Úrgan consultiu de la Generalitat de Catalunya vigent en tot el que afecta el tractament dels riscos, tant dels bÈns i drets de la Generalitat de Catalunya, com del personal que hi ha al seu servei.

2.2††La Junta de PrevenciÛ i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR