DECRET 350/1994, de 23 de desembre, pel qual s'autoritza l'adscripció de la Facultat de Traducció i Interpretació d'Osona a la Universitat de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorComissionat Per a Universitats i Recerca
Rango de LeyDecret

El Reial decret 1385/1991, de 30 d'agost, estableix el títol universitari oficial de llicenciat en Traducció i Interpretació i les directius generals pròpies dels seus plans d'estudi.

Per tal d'impartir aquests ensenyaments a la comarca d'Osona, la Fundació Universitària Balmes va negociar l'adscripció de la Facultat de Traducció i Interpretació, de la seva titularitat, a la Universitat de Barcelona. Aquest compromís es va plasmar en el conveni de col·laboració acadèmica signat entre ambdues institucions el 30 de juliol de 1993.

El rector de la Universitat de Barcelona, a proposta del Consell Social, amb l'informe previ de la Junta de govern, i d'acord amb el que disposen l'article 10.3 de la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i l'article 13 de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació dels consells socials, i els Estatuts de la Universitat, ha sol·licitat al Comissionat per a Universitats i Recerca l'autorització per a l'adscripció de la Facultat de Traducció i Interpretació d'Osona.

De conformitat amb aquesta sol·licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, i el Decret 198/1986, de 25 de setembre, de regulació del règim i l'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del titular del Departament de la Presidència i amb l'acord del Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza l'adscripció a la Universitat de Barcelona de la Facultat de Traducció i Interpretació d'Osona, sota la titularitat de la Fundació Universitària Balmes.

Article 2

La Facultat de Traducció i Interpretació d'Osona impartirà els ensenyaments conduents a l'obtenció del títol de llicenciat en traducció i interpretació.

Article 3

La Facultat de Traducció i Interpretació d'Osona es regirà pel que disposen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR