DECRET 25/2003, de 21 de gener, pel qual s'aprova l'adscripció de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí a la Universitat de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET 25/2003, de 21 de gener, pel qual s'aprova l'adscripció de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí a la Universitat de Girona.

La Fundación para la Promoción Médica, com a titular de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí, ha signat un conveni de col-laboració acadèmica amb la Universitat de Girona amb la finalitat d'adscriure l'Escola a aquesta Universitat per tal d'impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en fisioteràpia.

Tenint en compte aquest marc legal, la Universitat de Girona ha demanat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació que aprovi l'adscripció de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí per impartir els estudis de diplomat o diplomada en fisioteràpia.

De conformitat amb aquesta sol-licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb l'acord del consell social de la Universitat de Girona, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S'aprova l'adscripció a la Universitat de Girona de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí, sota la titularitat de la Fundación para la Promoción Médica.

Els efectes de l'adscripció de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí es produeixen a partir del curs acadèmic 2002-2003.

Article 2

S'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en fisioteràpia a l'Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí.

Article 3

L'Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí estarà situada al municipi de Salt, en el sector Maçana II, avda. Josep Tarradellas, s/n, en el qual està previst construir un nou edifici; provisionalment, estarà situada al mateix municipi, als locals de l'antiga Escola Guimerà, carrer Àngel...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR