DECRET 35/2002, de 5 de febrer, pel qual es revoca l'adscripció de l'Escola Universitària de Treball Social de Tarragona a la Universitat Rovira i Virgili.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET

35/2002, de 5 de febrer, pel qual es revoca l'adscripció de l'Escola Universitària de Treball Social de Tarragona a la Universitat Rovira i Virgili.

Mitjançant el Decret 132/1992, de 22 de juny, es va revocar l'adscripció a la Universitat de Barcelona de l'Escola Universitària de Treball Social de Tarragona i es va adscriure a la Universitat Rovira i Virgili, per tal de continuar impartint els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en treball social.

A instàncies del titular de l'Escola Universitària de Treball Social de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili ha sol·licitat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació la desadscripció d'aquest centre per cessament de les activitats acadèmiques.

El present Decret pretén garantir el dret dels alumnes de l'Escola Universitària de Treball Social de Tarragona que encara no han finalitzat els seus estudis, facilitant-los l'opció entre continuar el pla d'estudis que venien cursant o adaptar-se al pla d'estudis de la diplomatura en treball social que impartirà la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili.

Per tot això, segons la sol·licitud esmentada, de conformitat amb el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, previ acord del Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Es revoca, a instàncies del seu titular, l'adscripció de l'Escola Universitària de Treball Social de Tarragona a la Universitat Rovira i Virgili, per cessament de les seves activitats acadèmiques.

Article 2

2.1 La Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili s'encarregarà de l'extinció definitiva del pla d'estudis de diplomat o diplomada en treball social que s'imparteix a l'Escola Universitària de Treball Social de Tarragona, tot garantint als alumnes la possibilitat de concloure, amb un rendiment acadèmic normal, els seus estudis d'acord amb el pla d'estudis amb el qual els varen iniciar.

2.2 No obstant el que es preveu a l'apartat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR