ORDRE UNI/477/2003, de 27 de novembre, per la qual es dóna conformitat a la nova denominació del Centre Universitari Doctor Manyà, adscrit a la Universitat Rovira i Virgili, i s'hi aprova la implantació dels estudis de diplomat o diplomada en turisme.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE UNI/477/2003, de 27 de novembre, per la qual es dóna conformitat a la nova denominació del Centre Universitari Doctor Manyà, adscrit a la Universitat Rovira i Virgili, i s'hi aprova la implantació dels estudis de diplomat o diplomada en turisme.

El Decret 61/1998, de 3 de març (DOGC núm. 2595, 10.3.1998), va autoritzar l'adscripció de l'Escola Universitària de Ciències Empresarials Doctor Manyà a la Universitat Rovira i Virgili, per impartir els estudis de diplomat o diplomada en ciències empresarials.

La Fundació Privada Universitària Doctor Manyà, titular d'aquest centre, ha manifestat la voluntat d'ampliar la seva oferta educativa i ha sol·licitat a la Universitat Rovira i Virgili l'aprovació de la implantació dels estudis de diplomat o diplomada en turisme, així com el canvi de denominació del centre, pel de Centre Universitari Doctor Manyà, als efectes d'adaptar-lo a la nova realitat com a conseqüència de la implantació dels nous estudis.

Per tot això, de conformitat amb la proposta del Consell Social i amb l'informe previ favorable del Consell de Govern de la Universitat Rovira i Virgili, d'acord amb el que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

Donar conformitat al canvi de nom de l'Escola Universitària de Ciències Empresarials Doctor Manyà, adscrita a la Universitat Rovira i Virgili, que passa a denominar-se Centre Universitari Doctor Manyà.

Article 2

Aprovar la implantació dels estudis de diplomat o diplomada en turisme al Centre Universitari Doctor Manyà, adscrit a la Universitat Rovira i Virgili.

Disposició addicional

Un cop homologat el títol, el rector o rectora d'aquesta Universitat sol·licitarà a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR