DECRET 522/2006, de 5 de desembre, pel qual s'adscriu a l'Institut Català de la Vinya i el Vi del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech, ubicada al barri d'Espiells, al terme municipal de Sant Sadurní d'Anoia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

522/2006, de 5 de desembre, pel qual s'adscriu a l'Institut Català de la Vinya i el Vi del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech, ubicada al barri d'Espiells, al terme municipal de Sant Sadurní d'Anoia.

Mitjançant l'Acord de Govern de data 27 de desembre de 2005, s'aprova el protocol de col·laboració entre la Generalitat i la Diputació de Barcelona en relació amb els serveis impropis que presta en l'actualitat aquesta Corporació, però que corresponen a competències que té assumides la Generalitat de Catalunya.

L'esmentat protocol preveu que l'assumpció de la titularitat i/o gestió dels serveis impropis que s'hi relacionen, entre els quals es troba l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech, es farà de manera individualitzada per a cadascun d'ells mitjançant un conveni específic on es definiran els medis personals i materials adscrits i la situació jurídica dels béns mobles i immobles afectats.

El Govern, mitjançant l'Acord GOV/111/2006, de 22 d'agost (DOGC núm. 4724, de 22.9.2006), va autoritzar els consellers de Governació i Administracions Públiques, d'Economia i Finances, i d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per a la signatura, en nom i representació de la Generalitat de Catalunya, del conveni amb la Diputació de Barcelona de transferència del servei que presta l'esmentada Escola, que s'adjunta com a annex III de l'Acord esmentat.

En data 1 de setembre de 2006, s'ha signat el conveni específic relatiu a la transferència de la Diputació de Barcelona a la Generalitat de Catalunya de les funcions i els serveis que presta l'esmentada Escola, així com el traspàs de l'Escola mateixa, en compliment de l'Acord GOV/111/2006, de 22 d'agost.

El pacte sisè 3 de l'esmentat conveni estableix que la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR