DECRET 238/2001, de 28 d'agost, pel qual es crea la Delegació Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l'Ebre.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

238/2001, de 28 d’agost, pel qual es crea la Delegació Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l’Ebre.

El Decret 79/2001, de 6 de març, crea la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, i preveu a la disposició final primera que abans de l’1 de gener de 2002 s’adoptin les disposicions reglamentàries adients per tal que els departaments de l’Administració de la Generalitat adeqüin la seva estructura territorial a la nova situació derivada del Decret esmentat.

En compliment d’aquesta previsió es crea, mitjançant aquest Decret, la Delegació Territorial del Departament de Benestar Social a les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu d’intensificar la presència territorial de l’Administració en matèria de serveis socials de la Generalitat a les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

En conseqüència, d’acord amb el qual estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta de la consellera de Benestar Social, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Creació i abast territorial

1.1 Es crea la Delegació Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l’Ebre, l’abast territorial de la qual comprèn les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

1.2 La Delegació Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l’Ebre té la seu a Amposta.

Article 2

Funcions de la Delegació Territorial

La Delegació Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l’Ebre exerceix en el seu àmbit territorial les funcions previstes a l’article 2 del Decret 409/2000, de 27 de desembre, de l’estructura territorial del Departament de Benestar Social.

Article 3

El/la delegat/ada territorial

3.1 Al capdavant de la Delegació Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l’Ebre hi ha el delegat o delegada territorial, amb rang de subdirector general.

3.2 Són funcions del delegat o delegada territorial les previstes en l’article 3 del Decret 409/2000, de 27 de desembre.

Article 4

Estructura

4.1 La Delegació Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l’Ebre s’estructura en els òrgans següents:

a) La Secció de Secretaria, la qual exerceix les funcions establertes a l’article 5 del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR