ACORD GOV/154/2008, de 26 d'agost, pel qual es crea el Programa per a la posada en funcionament de l'Edifici de l'Administració de la Generalitat a Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidencia
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/154/2008, de 26 d'agost, pel qual es crea el Programa per a la posada en funcionament de l'Edifici de l'Administració de la Generalitat a Girona.

El projecte constructiu del nou Edifici de l'Administració de la Generalitat a Girona que ocuparan la Delegació Territorial del Govern a Girona i els Serveis Territorials dels departaments en aquesta demarcació està en una fase molt avançada.

En paral·lel, la Comissió de Coordinació Corporativa ha engegat un projecte per a la definició del model funcional i organitzatiu d'aquest nou edifici que s'ha de caracteritzar per la identificació i prestació centralitzada d'uns serveis comuns, ja sigui per raons d'impacte directe en la ciutadania (atenció ciutadana) o per raons d'eficiència interna (registre, gestió documental, règim intern, formació, tecnologia, organització i millora de la gestió etc.).

La implantació d'aquest model en el nou edifici de Girona esdevé la primera experiència de posada en funcionament d'un edifici corporatiu i multidepartamental en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu, i atesa la necessitat de coordinar les múltiples actuacions que cal emprendre a partir d'ara fins a l'entrada en funcionament del nou edifici, es proposa la creació d'un programa que s'encarregui d'impulsar i fer el seguiment de les accions necessàries.

Al capdavant del programa hi haurà un director o una directora amb dependència jeràrquica de la persona titular de la delegació territorial del Govern a Girona.

Per tot això, a proposta del conseller de la Vicepresidència, el Govern

Acorda:

.1 Es constitueix el Programa per a la posada en funcionament de l'Edifici de l'Administració de la Generalitat a Girona, adscrit a la Delegació Territorial del Govern a Girona, amb la finalitat d'impulsar, coordinar i assegurar l'execució de les actuacions necessàries que garanteixin l'adequada posada en funcionament del nou edifici de l'Administració de la Generalitat a Girona.

.2 La Comissió de Coordinació Corporativa actuarà com a òrgan superior de direcció del Programa, i li correspon l'exercici de les funcions següents:

  1. Establir les línies de direcció estratègica del Programa.

  2. Fixar els objectius periòdics, fer-ne el seguiment i efectuar l'avaluació del Programa.

  3. Garantir la coordinació amb les secretaries generals dels diferents departaments de la Generalitat implicats en el projecte de nou equipament.

  4. Aprovar la proposta de nou model funcional i organitzatiu i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR