DECRET 235/1985, de 6 d'agost, de reestructuració de la Direcció General de l'Esport.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

AtËs que pel Decret 264/1980, de 28 de novembre, s'estructur‡ la DirecciÛ General de l'Esport en els nous Serveis seg¸ents: Secretaria General, Servei TËcnic d'Esports, Servei TËcnic d'Estudis i Equipaments, Servei Administratiu, Servei de CoordinaciÛ, Servei de Federacions, Servei de PromociÛ i Lleure, Servei de PlanificaciÛ i Servei de DocËncia i InvestigaciÛ.

AtËs que altres disposicions posteriors, com el Decret de 27 d'abril de 1982, que cre‡ la SubdirecciÛ General de l'Esport deixaren conformada l'estructura organitzativa de la DirecciÛ General de l'Esport amb els Úrgans seg¸ents: la SubdirecciÛ General, nou Serveis, tres dels quals coordinaven els altres i catorze Seccions;

AtËs que l'experiËncia d'aquests anys de gestiÛ esportiva de la Generalitat, ha fet palesa la necessitat de simplificar l'estructura administrativa, a nivell dels Serveis per adequar-la a les exigËncies de la realitat esportiva catalana, a fi d'aconseguir una gestiÛ racional i coordinada en benefici de tots els ‡mbits esportius i dels seus practicants;

En virtut d'aixÚ i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Se suprimeixen els Serveis de PromociÛ

i Lleure, el de Federacions i el Servei TËcnic d'Esports, creats pel Decret 264/1980, de 28 de novembre.

Article segon

- Es crea el Servei d'Activitats

Esportives que tindr‡ al seu c‡rrec, les funcions dels Serveis suprimits.

Article tercer

- Es modifica la denominaciÛ dels Serveis

seg¸ents: Servei TËcnic d'Estudis i Equipaments i Servei Administratiu, els quals es denominaran Servei d'Equipaments i Servei d'AdministraciÛ EconÚmica.

Article quart

- La Secretaria General es denominar‡

Secretaria TËcnica i tindr‡ el nivell org‡nic de SubdirecciÛ General.

Article cinquË.

- Per al compliment de les seves funcions

els diferents Serveis de la DirecciÛ General de l'Esport tindran adscrites les Seccions seg¸ents:

  1. El Servei de PlanificaciÛ comprendr‡ la SecciÛ de ProgramaciÛ i la SecciÛ d'Accions Esportives Especials i ResidËncies.

  2. El Servei d'Activitats Esportives comprendr‡ la SecciÛ d'IniciaciÛ Esportiva, la SecciÛ d'Esport Federat i la SecciÛ de PromociÛ Esportiva.

  3. El Servei de DocËncia i InvestigaciÛ comprendr‡ la SecciÛ Escola Catalana de l'Esport, la SecciÛ de DocumentaciÛ i Publicacions i la SecciÛ de GestiÛ Administrativa.

  4. El Servei d'Equipaments comprendr‡ la SecciÛ TËcnica i la SecciÛ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR