ORDRE AAR/448/2010, de 17 de setembre, per la qual s'incrementa la quantia dels ajuts destinats a les explotacions ramaderes, les indústries agroalimentàries i els establiments de gestió de subproductes per a la millora de la capacitat tècnica de gestió dels subproductes animals no destinats al consum humà, corresponents a l'any 2010, convocats per l'Ordre AAR/356/2010, de 28 d'abril.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/448/2010, de 17 de setembre, per la qual s'incrementa la quantia dels ajuts destinats a les explotacions ramaderes, les indústries agroalimentàries i els establiments de gestió de subproductes per a la millora de la capacitat tècnica de gestió dels subproductes animals no destinats al consum humà, corresponents a l'any 2010, convocats per l'Ordre AAR/356/2010, de 28 d'abril.

Mitjançant l'Ordre AAR/356/2010, de 28 d'abril, s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a les explotacions ramaderes, les indústries agroalimentàries i els establiments de gestió de subproductes per a la millora de la capacitat tècnica de gestió de subproductes animals no destinats a consum humà, i es convoquen els corresponents a l'any 2010.

Aquesta línia d'ajuts va ser convocada amb un pressupost inicial que ha resultat insuficient per atendre un major nombre de sol·licituds. El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural considera necessari fomentar les actuacions objecte d'aquests ajuts i realitzar una ampliació de la dotació inicialment establerta per tal d'adequar-la a les necessitats del sector.

D'acord amb el marc jurídic actual, els ajuts a les petites i mitjanes empreses agràries d'aquesta Ordre se sotmeten al Reglament (CE) núm. 1857/2006, de la Comissió, de 15 de desembre de 2006, sobre l'aplicació dels articles 87 i 88 del Tractat a les ajudes estatals per a les petites i mitjanes empreses dedicades a la producció de productes agrícoles i pel qual es modifica el Reglament (CE) núm. 70/2001 (DOUE L-358, de 16.12.2006). És un règim d'ajuts que l'Administració General de l'Estat va comunicar a la Comissió Europea, d'acord amb el que preveu l'article 20.1 de l'esmentat Reglament de la Comissió, i li ha estat assignat el número d'ajut XA-259/2008. Els ajuts a les indústries agroalimentàries, a l'emmagatzematge i processament intermedi de subproductes i a plantes de transformació, destrucció o valorització de subproductes, se sotmeten al que estableix el Reglament (CE) núm. 1998/2006, de la Comissió, de 15 de desembre de 2006, relatiu a l'aplicació dels articles 87 i 88 del Tractat a les ajudes de minimis .

En conseqüència, d'acord amb l'article 92 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, a proposta de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR