ORDRE AAR/149/2008, de 7 d'abril, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts a les pràctiques agroambientals, el foment de la ramaderia ecològica, les indemnitzacions compensatòries i la utilització dels serveis d'assessorament per part dels agricultors, mitjançant la modalitat del contracte global d'explotació, convocats per l'Ordre AAR/247/2007, de 4 de juliol.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/149/2008, de 7 d'abril, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts a les pràctiques agroambientals, el foment de la ramaderia ecològica, les indemnitzacions compensatòries i la utilització dels serveis d'assessorament per part dels agricultors, mitjançant la modalitat del contracte global d'explotació, convocats per l'Ordre AAR/247/2007, de 4 de juliol.

L'Ordre AAR/247/2007, de 4 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts a les pràctiques agroambientals, el foment de la ramaderia ecològica, les indemnitzacions compensatòries i la utilització dels serveis d'assessorament per part dels agricultors, mitjançant la modalitat del contracte global d'explotació, i es convoquen els corresponents a 2007, desenvolupa determinades actuacions previstes al Programa de desenvolupament rural de Catalunya per al període de programació 2007-2013 (PDR).

La disposició transitòria de l'Ordre esmentada determina que la concessió dels ajuts establerts queda condicionada a l'aprovació del PDR per part de la Comissió Europea, així com a l'adaptació del seu contingut al que estableixi la decisió d'aprovació.

El PDR ha estat aprovat per Decisió C(2008) 702, de 15 de febrer de 2008, de la Comissió Europea, que entre d'altres aspectes, estableix el pla de finançament dels ajuts continguts al PDR i reflecteix els percentatges de cofinançament, així com la seva quantia.

Vist aquest pronunciament i ateses les dades que conté esdevé necessari procedir a adaptar el contingut de l'Ordre i, per tant, modificar l'article 12 referent al finançament, l'aplicació pressupostària i la quantia màxima de la convocatòria.

D'acord amb l'anterior, a proposta de la Direcció General de Desenvolupament Rural, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides pel Decret 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'article 12 de l'Ordre AAR/247/2007, de 4 de juliol, el qual queda redactat de la manera següent:

.12.1 Els ajuts d'aquesta convocatòria tenen caràcter de cofinançats entre la Unió Europea, el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) i el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) d'acord amb el que preveu el PDR.

.12.2 Els percentatges de finançament de les diferents línies d'ajut són els següents:

.Ajuts de l'annex 1: pràctiques agroambientals.

.FEADER: 31,00%.

.MAPA: 29,00%.

.DAR: 40,00%.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR