ORDRE AAR/437/2010, de 7 de setembre, de modificació de l'Ordre AAR/280/2010, de 10 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions a les agrupacions de productors/es en els sectors d'oví i cabrum, i es convoquen les corresponents a l'any 2010.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/437/2010, de 7 de setembre, de modificació de l'Ordre AAR/280/2010, de 10 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions a les agrupacions de productors/es en els sectors d'oví i cabrum, i es convoquen les corresponents a l'any 2010.

Mitjançant l'Ordre AAR/280/2010, de 10 de maig, s'aproven les bases reguladores de les subvencions a les agrupacions de productors/es en els sectors d'oví i cabrum, i es convoquen les corresponents a l'any 2010.

Aquesta Ordre regula una subvenció que constitueix un ajut d'Estat que va ser autoritzat per la Comissió Europea mitjançant la Decisió N 86/2008. La normativa vigent en la qual es va basar l'autorització de la Comissió Europea preveu que els beneficiaris siguin agrupacions de productors amb uns censos mínims.

L'Ordre AAR/280/2010 no va recollir expressament els censos mínims de reproductores que havien de tenir els beneficiaris de la subvenció. Per aquest motiu és necessari modificar l'apartat 2 de l'annex 1 de les bases de la citada Ordre on es regulen els beneficiaris i adaptar-la a la normativa vigent de rang superior.

Conseqüentment, d'acord amb l'article 92 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, a proposta de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'apartat 2 de l'annex 1 de l'Ordre AAR/280/2010, de 10 de maig, que queda redactat de la manera següent:

“Poden ser beneficiàries d'aquestes subvencions les agrupacions de productors/es en els sectors oví i cabrum que representen, en conjunt, un cens de com a mínim 5.000 reproductores, per a les actuacions incloses als apartats 3.1.a), b), c) i e), i de, com a mínim 10.000, per a les actuacions incloses a l'apartat 3.1.d), d'aquestes bases reguladores i que compleixin els requisits següents:

”a) Disposar almenys d'un centre de tipificació i/o comercialització en comú. Aquest requisit no serà obligatori si l'activitat subvencionable és la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR