DECRET 338/2011, de 17 de maig, pel qual s'aprova l'alteració dels termes municipals de Castellnou de Bages i de Santpedor en l'àmbit de la urbanització del Serrat de Castellnou.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

DECRET

338/2011, de 17 de maig, pel qual s'aprova l'alteració dels termes municipals de Castellnou de Bages i de Santpedor en l'àmbit de la urbanització del Serrat de Castellnou.

El 19 de maig de 2009, el Ple de l'Ajuntament de Castellnou de Bages va acordar iniciar un expedient d'alteració dels termes municipals de Castellnou de Bages i de Santpedor, en l'àmbit de la urbanització del Serrat de Castellnou, consistent en la segregació de 90.000 m² del municipi de Santpedor per a la seva agregació al municipi de Castellnou de Bages, d'acord amb el que estableix l'article 14, en relació amb l'article 13.1.b), del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril.

L'expedient va ser sotmès a informació pública, sense que es presentessin al·legacions, i a informe dels ens locals que no l'havien promogut.

L'Ajuntament de Santpedor, mitjançant l'Acord plenari de 6 d'octubre de 2009, va informar favorablement sobre l'alteració de termes, tot i que va condicionar la seva acceptació a la inclusió a la zona objecte de la segregació d'aquells espais que formen part de la urbanització i que no estaven inclosos a l'acord inicial, amb la finalitat d'incorporar la totalitat de la urbanització del Serrat de Castellnou al municipi de Castellnou de Bages. El Consell Comarcal del Bages, el 23 de novembre de 2009, va acordar informar favorablement, i també condicionava el seu acord a la inclusió dels espais esmentats a la proposta d'alteració de termes.

El Ple de l'Ajuntament de Castellnou de Bages, en la sessió d'11 de novembre de 2009, va acordar, per majoria absoluta del nombre legal dels seus membres, la procedència de l'alteració de termes i la inclusió dels espais proposats per l'Ajuntament de Santpedor. Finalment, el 16 de novembre de 2009, es va trametre l'expedient complet al Departament de Governació i Administracions Públiques.

Els serveis tècnics de la Direcció General d'Administració Local van informar sobre l'expedient i van considerar que tant la iniciació com la instrucció de l'expedient havien estat tramitades adequadament, i que concorre el supòsit previst en la normativa vigent pel que fa als nuclis de població que formen un sol conjunt amb continuïtat urbana.

La Comissió de Delimitació Territorial, en la sessió de 22 de juliol de 2010, va emetre informe favorable sobre l'expedient.

El 16 de setembre de 2010 es va...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR