DECRET 42/2005, de 22 de març, pel qual s'aprova l'alteració parcial dels termes municipals de Calaf i de Sant Pere Sallavinera.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

42/2005, de 22 de març, pel qual s'aprova l'alteració parcial dels termes municipals de Calaf i de Sant Pere Sallavinera.

El 18 de juny de 2004, el Ple de l'Ajuntament de Calaf va acordar iniciar un expedient d'alteració dels termes mu nicipals consistent en la segregació d'una part del seu terme municipal per a la seva agregació al de Sant Pere Sallavinera, i la correlativa segregació d'una part del municipi de Sant Pere Sallavinera, per a la seva agregació al de Calaf, d'acord amb el que estableix l'article 14, en relació amb l'article 13.1.b) i 13.1.c) del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril.

L'expedient administratiu consisteix en una permuta de 31.195 m2 de sòl no urbanitzable del municipi de Calaf, per 31.193 m2 de sòl urbanitzable del municipi de Sant Pere Sallavinera. L'àrea a segregar de Sant Pere Sallavinera correspon a una part de la finca anomenada la Garriga dels Capellans, on estroba el camp de futbol i la deixalleria de Calaf i la que correspon a Calaf a la finca rústica anomenada La Venta.

L'Ajuntament de Sant Pere Sallavinera, mitjançant acord del Ple de 14 d'agost de 2004, va informar favorablement sobre la proposta d'alteració per unanimitat dels membres que integren la corporació, amb el quòrum previst per la normativa vigent.

L'expedient va ser sotmès a informació pública i a informe de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal de l'Anoia, que es van pronunciar favorablement sobre el mateix. Finalment, mitjançant acord plenari de 24 de setembre de 2004, l'Ajuntament de Calaf va resoldre les al·legacions presentades dins el tràmit d'informació pública i va acordar declarar la procedència de l'alteració i trametre l'expedient al Departament de Governació i Administracions Públiques.

El 4 d'octubre de 2004, el Servei de Demarcacions Territorials de la Direcció General d'Administració Local va informar sobre l'expedient. Es va considerar que l'expedient havia estat tramitat de forma correcta i que es complien amb els requisits establerts en el Reglament de demarcació territorial i població dels ens locals de Catalunya.

La Comissió de Delimitació Territorial, en la sessió de 21 d'octubre de 2004, va emetre informe favorable sobre l'expedient en considerar que es tracta d'una permuta de sòl de dimensió i valor equiparables i que els dos municipis afectats han adoptat acords favorables a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR